rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ја бодрам да се доискаже (иронија).Знаеш до каде може да оди човековата глупост? - бескрајно :)
    Е драга моја,какви генерации испаѓаат,да ја пикнеш главата во земја и да ќутиш.Морони :(
    Фала :back:
    Иако не треба да бидеш толку скромна и да се изненадуваш за сопствениот труд.
    Стварно имаш добри теми и размислувања, така да заслужено си ја доби титулата најфорумџика :smir:
    A честито и до вас влез во најдобри 16, мислам да не се паднеме уште во осмина финале заедно, едно финале сакам да гледам, не две :icon_lol:
    Пааааааааа...ти ја отвори темата за најубаво машко, така шо мораше да добиеш таков епитет.
    :pipi:
    :smir:
    Епа јебига,као шо кажа некој форумот може малце ги менува луѓето . Не дека мене он ме напраи културен него тоа исплива на површина за сметка на тоа другото . И не дека не сум иначе културен и како вистински а не само виртуелен лик , него така ете сум имал моменти ...секој ги има ;) ... ја сум у глобала фин дечко, само треба да ми се дае малце време пошо сум исто така малце спор :)
    Пошто и јас сум во бифе најчесто :) тогаш за нареден пат да знам барем едно кафе ќе испиеме заедно :helou: .
    :) Ууу добро е,а глеаш јас па уште за понова се сметам :pos:. Инаку на факултет едно милион пати те имам онака загледано и си викам:ене ја rossonerka :) Ко психопатка некоја пошто не знам како се викаш :toe:.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom