џимеј
Поени од реакции
25.452

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Да, видно возбудено,тажно,депресивно и се у тој смисол помешано :) Ама песната е стварно една од најубавите !
    Убајни. Сабајлето си замислив. Ама ми кршит филм една работа. Тест иам утре.
    Па можам да отварам тема и ќе отварам анкета.После кога завршува ја маваш во канта и после пак отварам и ставам анкета или ти сеедно:)
    Видов дека си ти модератор за филм и тв па би сакал ако можеш да го прочиташ мојот последен пост на велики брат и да ми кажеш мислење ако може?
    џимеј, отидов јас Белград, имало свински грип таму да видам како изгледа... се враќам за 2 недели. Филм и ТВ е во твои раце :)

Поздрав!
    Немат промаш ако поминам со колана, да не ме видит некој познат а да не ме препознајт, хехе, препознатлив сум по тоо,

иначе ново, па шознам, службено сум преокупирам сега дури и за шетање време немам. Сега планирам да донесам апарат за кафе во гимназијана, ова ти го кажвам од прва рака и уште не е 100% сигурно.
    Друго брат, со серии многу слабо сега, еднствено шо гледам и со нетрпение чекам до следна еп. e How I Met Your Mother :tv:
    исто така ак имаш некој филм за препорака пиши зш ич несум во тек :)

Кај тебе како е, имат некоја новост? Аха баш сакав да те прашам дали уште си on the air на Кајгана радио, ееее од кога немам слушано :jaj:
    Поздрав до тебе, исто многу да ми го поздравиш Виктор (школскион твој), ко ќе го видиш :)
    Мртов уморен бев брату, сношти не знам 12:30 дал имаше ко легнав... Сабајлево во 7:15 станав и на вежби, јебеш га.
    Лав ју ту. :back: Утре не ме чекај сепак на мсн сабајле. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom