ManUtdChampions
Поени од реакции
44.709

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ништо брат не ми оди со Интер :) Само бод во Порто а 3 пати имам поквалитетен тим. Сега играм на гости со Арсенал а имаат многу добар тим. Сменав и формација сега ама имам неколку повредени играчи од прв тим.

Ајде сеа кажи тоа што требаше.. ми рече да те потсетам :)
    Aбе видовте да пее некој од Босанските фудбалери кога ја свираа нивната химна?
    Нема текст нивната химна бе ботуууу:pos:
    a vaka sum strasno kulturen 4oek i obozavam kisnenje po prodavnici osobeno kaj dime na pivo i ja uvek koa i da vlezam kaj dime uvek mu vikam dobar den kako e dim4e dobar li e i kako se negovite doma? Ne samo za kaj dume tuku i vo sekoja druga samoposluga no sum primetil mnodu od denesnive klinnci se tapa faci koi nafurano vlagaat u prodavnica i vikaat marlboro tvrdo bez pritoa da go pozdravat prodava4ot na kulturen na4in kako gore navedeniot i izlagaat lupajki ja vratata.Pa dobro be luge zarem ne e sramota ova aj pisete pozdrav do vas i vasite doma:drk:
    Кај си мори ти....шо слушам вчера на ова парадава си присуствувал, таму си бил за тоа правата да ви ги дадат.....ако брат ако јас не те осудувам, ама немој толку бе не е на арно :)
    Фала брат, ќе те потсетам ако не заборавам и јас :)
    Денес играв со Јуве ги победив на серверот кај што си со Евертон :)
    И кај мене, а во еден клуб инвестира 1 милион :)
    Нема да бидам тука неколку дена, панирам да се вратам во петок па поз до тогаш и со среќа во натпреварите :)
    N
    ne zezaj bomba:)igravme v ili p...djabe pisuvas,vecer ke mi se izbrise juzerot
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom