~angela~
Поени од реакции
25

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Хахахахаха нема проблем бе ... ќе си најдеш и други, има мн напатени душички на економски :)
    Па и мене тоа ми е поинтересно затоа и отидов на тој смер... дојди на сметковдство па после ќе ме замараш секоја година , се шалам :)))
    Еј ај да ти пишам тука, пошто на економски може постот да отиде во заборав...
    Иначе јас сум прва година и сум на сметководство и ревизија... во прва година сите имаме исти предмети и затоа незнам како е и што е понатака....
    Викаат дека Сметководство и ревизија е најтежок смер, али тоа зависи за кого како...На пример една предност е тоа што немаме Маркетинг како еден од најтешките предмети али има други... И финансиски менаџмент ти е добар смер, кој и да го одбереш нема да згрешиш...
    Иначе тоа за приемен теоретски али само теоретски е возможно и тоа ако повеќе од 5 студенти имаат ист просек(на пример 6 студенти со просек 65,78 и тоа нема да се деси никад)
    Ај ако сакаш...мислам само ако сакаш...јас...колку да си кажам...вака...од срце...тоа што ме мачи...затоа стварно...немој да ми замериш...ако ти речам нешто...ама...те молам...пишувај на кирилица :smir:
    Да да :helou:, па ти реков дека ќе се активирам малку повеќе на форумов :cds:
    ако више толку сакаш германски иди на курс ... и таму доста се учи и се знае, а за математика продужи на електро ; )
    учев и у основно ; ) ... не беше тешко, се договоривме со професорката што ќе има и што треба да се учи па сите извадивме петки :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom