Мишелинка
Поени од реакции
386

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Во секој случај ти патиш од комплекс на висока вредност а да те видам на улица биди сигурна дека ќе ти кажам дека си производ на 2 червени, кај мене е што на ум тоа на друм!
    Сега јас се повлекувам бидејќи паметниот секогаш попушта...
    Не сум ти јас крив што си ти производ на 2 червени и што ги браниш Татарите и мавташ нашироко со нивниот пасош. Да знаеш дека Македонцки добро те замислува :pos::pos::pos::pos:
    Ако некој те заебе тогаш тој за тебе е ретард или идиот а пошто тебе секој може да те заебе тогаш сите на овој свет се ретарди и идиоти :)
    Ех другарке... фала за поддршката... те поддржувам и јас тебе... Тука сме да си помогнеме... еве една убава песна што ја постирав на форумов пред малку... http://www.youtube.com/watch?v=MLryL-PBKWk&feature=related Поздрав и се читкаме... тука сум пиши кога сакаш... ок? :-)
    Ам шо мислиш, библиотеката ќе ти поможит? :)))) Been there, done that. Not working! :)

Ипак, иди ко шо ти викам јас. И поздрави ја од мене <3 :)
    Уживај, дошло до збунка. Репутацијата остави ја те молам настрана, ниту ми треба ниту ќе ми треба. Не ми помага таа во животот ;) малку претерав али ајт. Поздрав
    Mi se bendisuva nacinot na koj gi OBJASNUVAS TEMITE...... apsolutno SE GLEDA NEMAS SRAM OD NISTO...... pa i covek ko ke te vidi na SLIKI ke sporede so KOMENTARITE I ODGOVORITE dadeni od tvoja strana :)
    овој речник ми е за луѓе како тебе што не вредат да им се кажуваат убави зборови

чао мори!
    Го знаеш вицот кога човекот што ја молзел кравата имал проблем со опашката бидејќи стално му го истурала млекото и го извадил каишот од панталоните и ја врзал опашката за дирекот арно ама му паднале во тој момент панталоните а влегол и комшијата па на прашањето што правиш комши овој му рекол: Да ти кажам дека ја молзам кравата нема да веруваш, ја ебам кравата :pos: :pos: :pos: :pos:
    Не можеше ли барем малце подоле да се сликаш :) па ќе ти кажев дали да конкурираш за најубаво тело?
    Ваљда не претпостави дека сум сериозна на темана за Најубава девојка? :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom