rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Toa не е пливачка, тоа е багер :pos:

Јас сум од тие што пливаат градно, малце послаби и пониски сме тие, таков ни е стилот :D
    Врска немам, пишав само росонера грл нешто и ми излезе сликата. Требаше твоја да ставам и после да си пишам Сум била во право :pipi:
    Не ме с'скај да не избацам некое деколте до папук на следна обиранка :pos: (патем во моето работно искуство,секретарката се смета за најголема глупача на штикли,што впрочем и ретко има исклучоци од ова непишано правило).
    А косата ја влечам по земја од што ми е долга,пази да не се сопнеш некаде :pos:
    Еј и сега имам долга коса,оддамна се немаме видено...еј и штикли имам :pos:
    Леле како секретарка ли мор?Зарем на толку глупава те асоцирав еј :icon_lol:Јас и штиклите сме скарани,а деловно само за на работа,но и тоа е комбинација со спортско :)Само 1.70 сум,ништо повеќе или помалце :)
    Дури сега гласав за него, ама не е сега прв, втор трет е негде. Ах не чинит ова... морат да го донесиме прв некако:)
    важи донеси го на фудбал само под услов да не носи црвено црн дрес:smir:
    шала шала:kez:
    не сум знаел дека оваа раса може да биде толку убава,сеа ти го сакам кучето до сеа само пит бул сум признавал за куче ама ова е:wub:
    е ако мечево ти е машко не му даај да ти се дружи со мачорите че го расипаат:pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom