http://www.forum.kajgana.com/showthread.php?p=3078949#post3078949
Море не дека немат верници што страдаат од депресија,имат... Ама само што тоа за нив е пат до блажената состојба која им следува во рајот,знаеш еден вид искушение...ц ц ц мореее ништо ова младинава да не знаела :D...
Не си ми кажал дека за дејвид ајк имало и тема тука,го гледав вчера со емисија на хрватски од ју туб како објаснува за тоа како ние го гледаме светот,со декодирање и ми беше интересно.
Сеа ќе пробам уште некоја друга од Ајк да најдам, ќе видам и на германски да не му објавиле нешто па ако има ќе ја земам. Да видам како човекот еволуирал у ставови. Ќе биде интересно да се спореди пошто тајната му е веќе доста стара работа. Ќе прајме муабет
Треба да пишувам реферати, а немам место во коментар за ова, еве, сирни го видеово и кажи ми што мислиш. Инаку човеков е доста познат лажго. И има соработувано и со Baxter Healthcare на новите вакцини против H1N1. А сите знаеме што испадна па со тоа. Да не разглабам, сериозен сум, човеков не само што е креаторот, туку и понатаму соработува со корпорации кои се уште го шират.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.