Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Јеј видов дека има нова тема ме нема у неа:)Иначе соо којј член?Мене ми е за тебе највише да те видам мааа тебе сакам да те видам
    Ааааааааааааа доооброо јас сега видов финооо леппооооо-че те отепам.Ама нема врска да уште те сакам највиче на целиот свет и следен пат ќе ти кажам која сликица да ја кладеш од мене.Оваа ми е стара беее.
    Инаку те сакам највише на целиот свет и ми требаш превие ама најпревише.Коа ќе те видам мислам онака пред Нова година?
    Те сакааам
    Беден период у пичку материнуми е -те сакам највише на целиот светт.И немој по многу да се замараш за што и како пошто ќе биде се најок.Те сакам превеќеи едвај чекам да те видам да ми кажеш се да ти кажам се и така...Те сакааам
    Ne se zamaram bas so obrazovanievo. Poveke sakam da zemam da zgream stolce otkolku da se bunam za nekoi raboti. Koga ke vidam za dzabe sum se bunel.
    Гледаш? Пусто женско... јбг... Можеби нешто тешко си кревала, важно поминало :)
    Хахахах
    Ма не е страф од колоквиуми, тој страф од лани ми помина, искусна сум си јас со академските стфари:)

За друго е страфоф...
    Ама ќе биде добро...мора да биде...

Крши нозе на колоквиумска:)
    Луѓе параноици најопасни се да ги прашуваш за здравје :) Уживај, нема зашто фала :smir: Слободно пиши ако ти треба нешто. И врски во државна давам :)
    Сакам да им кажеш... известете ме навремено, освен ако тоа не беше шеш беш дубара само у склоп на муабетот. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom