sonne
Поени од реакции
123

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Хахахахахаха... Абе знам оти е луд... Ц Ц Ц Фрик... :)))

Како си ти?
    Арен?

Позз и секое добро :)
    P
    Надјавам се един ден да се видим и да прекараме точно така както пишеш-в планината, крај ог'нја, на приказки. Е, ако е и крај нјакоја рекичка и да хванем малко риба ште е оште по-добре.Поздрави!
    Не бе, тама работа такво нешто да кажам? Еве на работа сум ама сам сум во канцеларија, кој болен кој на одмор и морам за сите да работам :(. Поздрав од ладната Германија!
    P
    Да, и аз харесвам зимата, красив сезон е. Само дето малко е студено.Знам, че имате зимни курорти в Македонија -чел с'м за "Попова шапка", Маврово, за новостројашти се зимни центрове около границата ви с Г'рција.Как е там?
    P
    Да си почиваш е хубаво нешто, но то винаги св'ршва.За с'жаление и топлите дни св'ршиха и идва зимата. Много поздрави!
    Стварно:). Јас и поретко влегвам во последно, обврски ова она.
    Ново.. нишо посебно, истото та истото, пробвиме да најме некоја убајна во секојдневиево и динамичност.

Кај тебе ново? некој нов проект? На приватен план? Поздрав!:)
    P
    14 dni sam otpusk u doma. Njamam internet v kashti. Shte se chuem okolo 19.10.2009 Pozdravi i uspehi
    P
    Снимките с впечатленијата ми от Старијат Пловдив са в албум на профила ми. Надјавам се, че си добре и ти го желаја от с'рце. Комплименти за победата на "Арсенал". Поздрави!
    Добро е, симнувам филмови за да имам што да гледам додека патувам :).
    Мило ми е мене што се запознавме, поздрав!
    Арно почна за почеток бе, уште е лабаво можам да речам, само три дена настава поминаа... Зато сега ќе не’ стегнет. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom