Кралот Марко
Поени од реакции
278

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• M
    Летааам ебаго .... еден другар ми вика пеер имаш подочњаци јас му викам знам пеер одамна ги иам само сеа ги глеаш пошто нема грмупки да ги сокријат
    Не знам штое полошо...
    Отидов на спиење, утре сум платен да работам а не да спијам на работното место :)
    Тие свршуваат на секоја тема, мислам дека таа Татарска екипа што се врти на форумот е платена за да јаде лајна :), нели гледаш дека по цел ден дремат на компјутерот?
    Ме изнервираа еден ден и почнав да ги редам со црвени и добија по еден црвен картон :).
    Тие сега ќе пукнат од мака дека не можат со нас да го слават денешниот празник :vozbud:
    M
    а бе сеа , види и паѓала по исппитот здравје и убавин аплус :)
    M
    у македонија му се додава дупло :) не знам знам за останатиот дел од светот...
    :kesa: благодарам на убавите зборови :smir:
    Имај и ти убава работна недела и ти посакувам да добиеш инспирација да создадеш некое убаво уникатно дело :)
    S
    Поздрав.

ме интересира зошто баш во потписот имате датум...чуму??
    Таман е, да ме поштедиш од проверки, ако се заигра некој на тоа копчето за пријавување... :D
    знам :) само допиши дека е незгодна :) иако ова е после бесилката... или којзнае, секако се изживувале со него т.е со неговото тело.
    Пиши бре дека сликата не е за секој :) ...мене не ми смета ни под багер да е поминат :)
    M
    ама јас тогаш треба да се откажам од забвата не заебвај
    Нивните разочарани лица ...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom