PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Сега не сум ти, ама од кај знаеш што ќе биде утре. И ако сум ти партнерка, што ќе ми бараш за да ме сакаш?:pos2:
    Леле, ептен се уфилмав со ова, па трпи ме сега! А ко ќе размислам, ме провоцираш како да сакаш да се филмам ...
    "Од сите wоши струшки админки што ги познавам, ти си ми омилена "
    Да си ти јас, а јас ти, што ќе ми одговориш на ова? Фала?!?!?!?

:pos2::pos2::pos2::love2:
    Како си невернику во безусловна љубов?:pos:
    Ме сакаш колку јас тебе, безусловно најмногу?:pos::angel1::love2:
    Биче, и борби, и авантури и се`. Ќе добиеш специјално известување до тогаш, а сега ми се спие ми се плаче.
    'Абе имам слаба меморија' одговор, ама се прифаќа само зошто и јас сум сличен случај :) Бтв, не сум сигурна за Динамик, ама логично ми делува да сме си пружиле рака, па тогаш упознав милион души, мајке му :). За пикадото, па ќе се испробаме некад бе, ете у петок сум на пикадо и билијард, ама не знам дали у Хазард баш.
    Ах, очекував 'не памтам фаци' одговор:). 1. Динамик 2. Ин 3. Хазард
    И тапа нетапа, ама ги тепав у втората партија. Или промашувам или директива у центар, јебига :)
    Хелоу женска ти се верува дека си се упознавме фино лепо цели 3 пати?
    Мислев да чекам и четврти, ама чисто сумљам дека и тогаш нема да ме познаеш :).
    Стварно треба да му благодарите на колегата ви Јоцо.
    Он е толку поетичен и инспириран и слично,шо ја у име на тоа,ќе се обидам да доведам некои работи у ред.:):):)
    Ива знаеш дека си ми мила, но зошто мислиш дека би фрлал клетва да расипам нечиво хербалистичко задоволство, во најмала рака би се молел за бербата да биде поуспешна. А јас не сум лично виновен ако THC боговите ми се наклонети-тоа е дарба а не клетва.
    Треба да се радуваш што јас ќе доаѓам, тоа значи зголемување на статистичките шанси ти да преживееш и да скокаш по облаците.

леле ама сум поетичен после 12 ..лудило :pos:
    Абе ние тренираме..:):)
    Али не сакам да ви ветуам ништо унапред,да не се случат некакви интервенции на виши сили како минатиот пат,и ништо да не испадне.
    Затоа,ќе ве известиме коа ќе дојдете.:)
    Jo soj uno photografer,no ablo espanol,para entiendo la lingua mui bien.

Also,as a nout to that,ich spreche mucho good Portugiese.
    And Chinsesese (kisses)
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    R
    Што како зошто...?:icon_lol:
    Види ја бе ти нејзе,јас го правам тоа,се заканувам. ња! Напаст. Тахикардија на лавовското срце :( :)
    Нема проблем,каде е Азриел,таму е и Гаргамел (Петар и јас соодветно )и останатите штрумфчиња.
    Нос енконтремос аки.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom