wot 27 октомври 2009 Lie to Me пратиш? Интересантна е. Освен неа и House пратам The Sopranos i FlashForward.
wot 24 октомври 2009 Никогаш не гледам трејлер. Никогаш. Изненадување елементот понекогаш го прави филмот добар.
wot 24 октомври 2009 Гледано. Него поштовање до тракава на профилот и глеај го Paranormal Activity. OK e.
wot 21 октомври 2009 Identity e oд тешките филмови (плус Џон Кјузак) а idiocracy e комедија со едно доста интересно сценарио.
Identity e oд тешките филмови (плус Џон Кјузак) а idiocracy e комедија со едно доста интересно сценарио.
wot 19 октомври 2009 Го гледав. Стварно е добар и најмалку како што очекував. Ми исполни ветувањата. Сега да видам овој каков е, skeleton kеy. Horor/triller/mystery..
Го гледав. Стварно е добар и најмалку како што очекував. Ми исполни ветувањата. Сега да видам овој каков е, skeleton kеy. Horor/triller/mystery..
Io Sono Interista 19 октомври 2009 Ич не прашувај за серии, ако нема тема за серијата слободно отвори. Само напиши поголем вовед, да биде поинтересна за другите.
Ич не прашувај за серии, ако нема тема за серијата слободно отвори. Само напиши поголем вовед, да биде поинтересна за другите.
wot 19 октомври 2009 Уште ме боли глава. Ако си го гледал memento, слично е. Доста тежок филм, но такви обожавам. Сподели импресии.
Уште ме боли глава. Ако си го гледал memento, слично е. Доста тежок филм, но такви обожавам. Сподели импресии.
Vetrence 12 октомври 2009 Друже ми треба македонски а не српски бидејки српски слегнав од таа страница шо ми ја прати. за 2 имам македонски ама работата беше ако има и за 1. СЕпак фала шо се потруди.
Друже ми треба македонски а не српски бидејки српски слегнав од таа страница шо ми ја прати. за 2 имам македонски ама работата беше ако има и за 1. СЕпак фала шо се потруди.
Логикс 4 октомври 2009 не си ја сфакаш сериозно работата,кога се пријавуваш биди присутен да играш јеботе=)