Tonchie
Поени од реакции
8.492

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А?:pos:Нема да биде лесен,барем ти не го тупиш мозокот со протокол,минутажа,сценарио,вип личности,суфлери,процедури,изненадувања,буџет,говори,влади,американци,пакистанци:)
    Ајде убав сон,бегај од работа.
    Ич не ми е утеха што ти си завршил со работа,а јас сега треба да одам.Ич не ме сонувај,не е хумано:pos:
    U
    Пеер, ќе поразговарам со неа утре, па ќе ти пренесам. :)
    Нема проблем, само, мислам дека ме сфати која ми беше поентата, истиот муабет може и на едно место да се одвива, ама нека си е како што е :)
    R
    Не, не се препуцавав само му докажував на што мислев... инаку никако не сум настроен дал тие се сељаци или градски деца... баш ме брига... виде мое мислење се надевам оти сфати шо сакав да кажам... инаку и јас нејкам да глеам препуцување на форум... така да одбегнувам многу често :)
    Eј сега видов,а бе вчера ко ги ставив се гледаја,иначе од други страни ко ке ставам не прај проблем,изгледа заштитени се....
    R
    Абе братче, шо се секираш... ја само си докажував мислење, тоа шо он погрешно го толкувал ја само можам да го исправам и да му докажам на шо мислев... енивеј, само не кажувај на класната... :pos: не не не не неееее... :icon_lol:
    Ќе направам бал, ќе те поканам тебеееееееееее..
    Ќе направам бал, ќе те поканам тебееееееее..
    Ти нема да дојдиш, ти не си фер, ти нема да дојдиш да играме валцер. :pos:
    Нема пофаца песна :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom