Blaster
Поени од реакции
44

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• A
    ејјј да да еве се запишав готово само паднав во д паралелка,незнам што да правам дали да се префрлам или не совет за тоа имаш?хехе иначе одма почнаа сите да ми зборат математика и физика мн тешко вака така ама не се замарам толку ке да помине и тоа. Бев доста време одсутен дека бев русија кај мајка ми и се вратив сега за факсов па кај што сум сместен нема нет и слабо јас на форумот ама ќе да бидам поактивен. Поздрав па ќе се договориме да гледаме наредна утакмица на Челзи некаде:D
    сликан е, ама не од мене.... камоли да имав таков :vozbud: (тој што го имам у сликите во албумот кај мене "беше" мој)
    no ke mora da ima zasiluvanja...vo idnina mislam koga ke ostarat pa i nikoj ne garantira deka ovie igraci ke ostanat do penzija vo Chelsea...
    В
    Изгубија грците,Кун даде гол..настапи за мајмуниве..и на крај со прстот в уста.

Не сакав да кажам дека Манчестер е понапред на табела,туку дека имаме исто поени :):):)
    Имаме доволно во нападот. Знае стариот да го комбинира составот. За среќа немаме африканци и не се секираме многу за во Јануари. Кога ќе е афричкиот куп, ќе можете со 4-4-2, со Балак и Лампард во средина, Ви фали уште едно десно крило според мене и топ ќе бидете сезонава. Премиерлигата не е за дијамант формација, бара голема цврстина во средината. Можеби против тимови кој ќе играат отворено е добра формација(како против нас денес), но против тимови кој ќе играат бункер е мноту зафркнато. А рачунај 6-7 тимови би играле офанзивно против Челзи оваа сезона, а тоа ти се од 12 до 14 мечеви во сезоната. Останатите тимови би играле каде каде подефанзивно.
    Марк Хјуз не е достоен да води тим кој цели кон првите 4. Ливерпул го дадоа Алонсо и изгубија баланс во средината, еве сега и Аквлиани им се повреди 2 месеци во аут, така да тешко од нив да се очекува нешто. Еве и на пријателскиве се катастрофа. 3-0 од Еспањол, вчера 2-1 од Атлетико Мадрид. Арсенал има јака офанзива ама многу е слаб во дефанзива. Нема деструктивец во средниот ред, Туре ќе недостасува и те како во одбраната. И како што кажа се се сведува на Челзи и Манчестер. Единствена забелешка кај Анечлот ми е тактиката со која настапи денес. Еден Босингва го држеше на клупа, а во средина играше дијамант 1-2-1. За Челзи најдобра би била 4-2-3-1 според мене.
    Оваа сезона ќе биде најинтерсна според мене. Битка за тронот меѓу Јунајтед и Челзи, како пред 2 години до последното коло:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom