the Consigliere
Поени од реакции
263

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Абе те глеам во кошаркава навлечен си ко бајаги па ме интересира дали тренираш ? или чисто од љубов ја сакаш :D
    Леле...избришаните глупости на брат ми сепак се читале ? :O

Ја виде глупоста со неговата „математика“ пред некој ден ? :):):)

Порано ај кога сакав можев да бришам, ама со ова 30мин едит ме убива. :)
    Па кога едно мало гомце, во името на брат ми ги пишува...и кога ке седнам на ПС или е прекасно(:)) или ке стигнам да ги сецнам/едитирам.
    Oх не сум знаела дека е така :(
    И само за Европско првенство има квалификации?
    Епа ондак здравје за 2 години. Не сум знаела дека е така, знаев дека 6 директно одат, ама не знаев дека нема квалификации. И на колку се дава вајлд карта? Али таа како и да е не ја добиваме :)
    Се прашувам само каде ги најде овие кошаркари, освен Ненад Крстиќ и Бојан Поповиќ што одвојуваат малку со годините, другите сите се од 21-23 години... и успеа да ги победи Светските прваци Шпанија, да влезе во вториот круг, а сега е пред пласман и во 1/4 финалето... тоа е Србија, извор на млади кошаркари, имаат школи, работат нон-стоп, се вложува во младите кошаркари, затоа и скоро сите Европски или Светски младински првенства се нивни, а + тоа и школувани тренери... прво да поминат во 1/4 финале, што мислам дека не е тешко, а потоа ќе се мисли за 1/2 финалето :wink:
    хехехехе е ајде де... епа супер чим така... ама денеска овие нашиве :) ја зезнаа со Турците, 5 минути кош не дадоа.. .ама ајде ќе ги стегне Дуда Ивковиќ за со Литванците :vozbud: позз
    Марко чисто онака да те прашам, што е тоа што те толку поврзува со Србија? Мислам имаш потекло или... не те напаѓам со прашањето :wink:, исто и јас ја сакам Србија било во спорт, било во политика, бидејќи татко ми има потекло од Србија... онака информативно те прашувам оти гледам многу националисти има на форумот па замараат...:wink: позз
    Хмм...ама сепак може да се направи исклучок и да се тргне референцата. Така беше и на последното Светското првенство во ракомет. Само треба волја :) Нема кој да се буни дотолку наместо фуром се стави само Македонија...или сепак ке се буни некој ? :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom