Toecutter
Поени од реакции
2.444

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• С
    Мислам дека е неопходен, за правилно и рамноправно функционирање на двата пола во едно општество.Феминизмот по дефиниција е рамноправност на половите не форсирање на матријахат.
    Така што да, мислам дека има вредност.
    С
    Hours.
    Да, феноменален филм, мене ми се погоди период да го гледам веднаш после читање на „Сопствена соба“ од Вулф.Таа жена е сама по себе инспирација, пишува како женска и феминстичка верзија на Достоевски. :)
    С
    Благодарам многу.
    Ќе ти пишам рецензија кога ќе го изгледам, само ако ми претставиле лошо еден од хероите. :)
    С
    Ти верувам на збор.
    Така е напишан во Википедија, кога станува збор за Силвија Плат многу повеќе сум сконцентирана на нејзината поезија и ако се сеќаваш и не ти е тешко, ќе може да ми кажеш за кој филм станува збор? :)
    Кога ги критикуе апсурдите, насилството и хипокризијата на религиозните институции, се слагам. Само со ставот за религиите општо, не се поистоветувам.
    Како и да е, погоди :)
    Па затоа е од мој аспект. Поезијата на Блаже е единствената која ме бутка во транс. Едноставно ме остава без зборови. Рацин не колку него, но далеку од тоа дека е лош. :toe:
    Пф, ти си првиот на кој ќе му барам помош! Да го растера злото! Секјурити маафака XD
    Кај работиш? Како иде?
    Секако, ако не е тајна :)
    Ти не си арен xD Си ме мислел 40 годишен професор по физика xDDD
    Инаку, колкав си? Со што се занимаваш?
    Не викам дека злото е океј во ниедна мера. Туку викам дека злото е добро во одредени случаеви :)
    Иначе и ја сум пубертетлија, да се разбереме xD
    Ене, ѕирни, читај, си иам работа со пубертетлија шо меша поими, шо земал некоја фраза од чоек шо не го познава, а истата фраза ја земал здраво за готово како точна а ни сам не ја разбира..
    :pos2::pos2::pos2::pos2:хахахахахахахаххахха..... :thumbs_up:
    нема везе бе што е ин, важно да се забављаме...
    еве вака:весело_весело:
    Ма нееееее....
    Ја цигара во уста не ставам, па камоли такво ѓубре:nenene:
    ич не бери гајле за мене тато, знам ја да се вардам.... и така, поздрави ја мама и се гледаме за празници :pos: :pos: :pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom