Песимист
Поени од реакции
181

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Таму е лесно. Порелаксирано е, нема поделби, нема тензија. Сите сме таму за да предложиме нешто, да прочитаме нешто и да им помогнеме на другите ако затреба.

На Спорт е лудница, не се знае кој по кого... :) Затоа немам замерки према модераторите таму, зошто навистина имаат премногу работа. Не е лесно, таман ќе се зафатиш со нешто друго, гледаш некој ти наполнил 3-4 страни со оф-топици. Ние имавме само еден таков на Филм и душа ни извади. 100 опомени доби и на крај го банираа админите. А да имаме 100 такви :tapp:

Енивеј, за рецензиите немој да се плашиш да напишеш повеќе реченици (таков впечаток имам). Треба само да внимаваш да не откриеш клучни или важни работи во филмот. Да има малку мистерија. Другото воопшто не е битно, што и да напишеш е ОК.
    Се се разбираме и добро си забележал, има и такви работи. Мене ме нервира што на фудбал има многу ботови. Нигде ги нема само кога треба да се плука излегуваат. Вчера по мечот со Англија (Млади), денес, и читај следнава недела на Кошарка. Ќе видиш дека се едни те исти и трујат со истите глупости.

А згора на се, оној дотичниот сакаше да биде модератор на фудбал а постовите му се за Хумор и Чек дис Аут... :tapp:

На Филм и ТВ и сам знаеш дека нема такви проблеми. Си пишува секој, кој колку знае не е битно, важно е да се дружиме.. ама на спорт е ужас...
    Друже ај терај работа од кај ти даам торенти па и маана наогаш шо мене режисерот брат да не ми е викам ти дека треба да се ок ако сакаш јака снимка почекај месец-2 иди купи си го ..
    Абе па од кај да знам кој торент да го симнам не ме заебавај од кај знам дали снимката е добра . ?
    Genoa 3+
    Twente 3+
    PSV 3+
    PSG 3+
    Genk 3+

100--->1883

Everton 1
    Mall 1
    Genk 1
    Helsinkni 2

200 --> 2000 (ako go dobijam imas kafe ;P )

osasuna 2
    atl mad 2
    fiorentina 1
    anderlect 1
    aston vila 1

70--->2000 ;)

Hamburg 1
    City 2
    Psv 2
    Ajax 2
    Napoli 1

200 --->1900 ;)

WISH ME LUCK :D
    Јо брат , колку ти се сигурни утакмициве за денес ? Глеам вчера си фатил , па да прашам =)

Честито =)
    што знам некако против Комити збориш цело време може сум грешка :)
    Не ни уплатив, ни пари имам, ни имам желба за уплаќање...башка и последни кола се овие, така да не ми се верува и да фатам.
    Ти уплати нешто? Се опари?:)
    Ја играв пред два месеца....али ке ти побарам крак,,,,ако не можеш од Mac)) да побараш помош дека он ми среди се....Поз
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom