Види вака:
-не дека сум против нашите, ама треба да бидеме малку реални.Роналдо беше значаен дел од екипата на кој се темелеше нашата игра.Исто и Тевез не беше лош.Плус 3 пати ја освоивме со ред и реално е да се очекува дека некој ќе ја прекине таа серија.Челзи порано многу го мразев, ама сега од лани од мога го поминаа Ливерпул во ЛШ и посебно сега откако дојде Анчелоти не толку.И гледам се опаметија во поглед на трансфер политиката и неколку сезони играат со ист тим.За Ливерпул не знам уште колку ќе ги држи постот ама мислам дека и оваа сезона ќе продолжи.Арсенал го исфрлам од трка уште од старт бидејќи немаат јадро на тимот (искусни играчи) како ние и Челзи.Немој да ме сфатиш погрешно али и второ место не би било лошо.Јас и понатаму сум голем фан на Јунајтед и би бил пресреќен да освоиме и 4 пат по ред.А уште посреќен би бил три сезони да не бидеме први ама да ја освоиме ЛШ двапати.
буквата Б,втора во македонската азбука,се пишуе со една вертикална црта,една хоризонтална на врвот од вертикалната,и едно полукругче на долниот дел од вертикалната линија
ваљда сум слушнал :/
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.