ManUtdChampions
Поени од реакции
44.479

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ја секад знам да изненадам:pos:

зависи кај кого како бе брат:pos2: ......главицата ако му е празна глуп ќе биде нормално:pos:
    ваљда това е
    хаха брат боље мењај си ти пасворд оти глеам по форумов луѓе ти го знаат ...
    ае поздрав хахаха... ;)
    Помошните у гз ќе ти ги напикам,за и коа ќе одиш да имаш рамнотежа,оти не си ми сигурен некако:pos:
    А
    Ок ќе го видам тој начин а верувај јас уште сега ќе почнам да ти враќам на добар начин чим почна со закани.
    А
    Друже аман бе веќе не ми враќаше 2 дена сега одма враќаш кога треба службено ај прекини веќе не ме нервирај и убаво кажа Љубе дека еден ден дава повеќе од кога треба да се изиграат тоа беше вчера (понеделник) и ајт готово остај ме веќе јасно беше што и како е.
    А
    Уште јас сум крив не ми враќаш и сега кажуваш кога .. тебе не мислам да те чекам 500 дена ги изиграв сите уште одма само со тебе неможеме да се погодиме 2 дена те молам и јасно кажав дека те чекам до 00-00 не се правдај дека си нема време.
    А
    На 19-ти влегов што не е јасно ?
    А
    Немој не лажи вчера те барав ми викаше покасно и те снема на 19 ти пишав на профил види доле исто не ми врати, не ми продавај финти мене ..
    А
    Друже помина 00:00 часот ја те молев цела недела така да веќе не играм кажано беше до кога се играат утакмиците.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom