Tonchie
Поени од реакции
8.492

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Радио емисија е на Armin Van Buuren иде секој четврок од 20 часот.се слуша на радио на нет.знамд ека се претера им кажав и вчера поучен од минатат недела.ќе ја отворамс еа темата,па дали ќе пишуваат ќе видиме,зашо ипак мислам еуфоријава ќе трае до кај 20 јули,ко и за секоја журка шо е во македонија.:):)
    Не терам патриотизам, туку разумност. А градот си го сакам не поради градоначалникот.
    Ја заклучив одамна, играчница постови одма да му се сневиди. Може да ја отклучил некој, сега ќе видам :)
    Да му **** се на тој човек
    ааа ке дојде он по селава
    нема жив да си отиде:):):)
    Мајо мори Мајо, секој викенд кај и да одам те гледам. За среќа од далеку, и благовремено те забележувам и кружам, и кружам, или забрзувам чекор, забрзувам.

тончи побогу, јас понапорен чоек од тебе немам запознаено во животов мој!! За среќа!! аман, те избришав од сите могуќи профили, страни, фејсбуци и остали срања и ПАК најде начин да промрсиш муда!! мислам дај те молам, олабаи, сигурна сум дека има многу други девојки на светов на кои што ќе им биде драго да има некој вака да ги мањачи.... =) кис4е!!
    хахаахаха, најпозакон еј :) Реши си го квизот и стај го на профил хаххаха :)
    нема гајле, се извинувам, знаев дека ке ми го избришат и пак постирав... -.-'
    П
    Можеш, ако не ти е тешко, да ме линкуваш до рапидшер или нешо слично, да го симнам албумот на S.A.R.S ?
    Еј, гледам и ти ја играш My brute :) Добра игричка :) Јас сум 9ти левел, јузерот ми е IvicaMacedonia
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom