N
Поени од реакции
1.307

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Само да те поздравам и да ти укажам на тоа дека компаративната и суперлативната форма се пишуваат сврзани за придавките. Пример : пофина, поприбрана, најдобра (не по фина, по прибрана итн...):smir:.
    Викторе јас прв пат во животов играв куглање и дознав дека сум за репрезентација.Каде можам да се покажам низ Скопјево?:)

п.с.како одат цените,што како,каде да играме и слично:)
    R
    Си пораснал,тоа е знак,јас се кезам како нездрава кога ќе ја чујам секојпат на профил.
    Ама не кажувам и ќе мислам дека не си. :)
    Ајт.
    R
    Aбе...:pos:
    случајно да не помисли на овој локалниов светец у маало што го дели името со тој христијанскиот општонародниот ? Ако помисли на тоа,нее,ум на друм немам за него бе,тоа што се погодило името била чиста коинциденција.

Нели во мак.приказни викаат кога ќе умреш прво одиш кај св. Петар да ти ги каже гревовите колку ти тежат пред да фатиш Heaven/Hell express возот.

Anyway,Ванчо Петрушевски како св. Петар rocks.
    Батали тоа другото. The shit is floshed and now probably has a play on Broadway like a stinky smelly act in the end :pos:
    Сеа друго ми падна на памет- пази фиксација,светец крстен по светец. Добра приказна за бестселер. Можеби ветува и повеќе од Ангели и Демони.
    Yeah.
    ( нејќам да звучам како очајник кој сака што повеќепрофајл вјуз,ама ѕирни ми го песничето,мислам дека ќе ти измами насмевка :) поздрав.
    za toa kako bi se organiziralo vo odnos na clanarina mislam deka pisav uste na prviot moj post na ovaa tema..znaci nikade ne spomnav besplatni karti ili uste pomalce prevoz..Jas kogaa idam od pp za reprezentacija sam si finansiram (duri i smestaj,na eden den pred natprevar)za da mozam da si zemam karta na vreme,osven vo slucai koga e organizirano od Majmuni (iako posle komiti Majmuni se najredovnata grupa koja organizirano doaga na reprezentacija kako vo fudbal,taka i vo rakomet)
    Toa sto spomna tvoe vreme,ne znam na koe vreme mislish,no sepak jas mislam deka vo vremeto od 90-te god pa do nekade 2004 bash Majmuni i Markovi Vnuci predhodno bea dostoen rival na Komiti,sakale nekoj da go priznaat toa ili ne..
    Pozz...
    Почит :) и rofl за Сатанизмот.... чим ќе се релаксирам со матурантиве се давам во потрага.
    D
    те заебав значи :pos: хехехе кидинг :)
    E, a ja uste odma morav da izlezam sabajleto...rodninje, prijateli itn... Zamisli glavobolka??
    Демек има и интимен муабет за кој можеби немаше да прашам? Леле, многу се собрало! Ќе те барам ко ќе излезам, да ме дружиш по пат. За саат, саат и пол. Чао.
    Нешто а? Ах мамата камо да не беше концертот сред мојата преселба. Ах ...
    Добро е нели? :) :) :)

п.с. Имам неколку интимни прашања, па пиши ми кое време да те барам утре. Само уз кафе се прашуваат, евентуално телефон, затоа.
    Еј, супер вечер, со се сФе урачунато. Somethings are bound to happen, hope no bad feelings.....кога алкохолот тече како Дунавска притока, брзо и интересно, каскадите следуваат....
    Трпение, тешко пријателе, една работа која ме убива у појам е трпението кое се трудам да го изнајдам, ама тешко....

God give me patience, but make it quick ти текнуе??!

Се гледаме се надевам пак без хард филингс.

Поздрав
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom