• U
    За веб сајт, Стефо би можел да ти среди одма :)
    Он фатил врски за бесплатна лиценца, ама некои не се согласиле, пошто после може да ги тужат нив.
    Бед ми е пеер, премногу. :)
    U
    Абе за еден форум прописно да функционира, мора да има лиценца.
    Илузионист немаше, а доле пишуваше форумот е лиценциран софтвер на vBulletin :)
    Доколку сакаа, можеа да поднесат и тужба.
    А, инаку пеер, 180$ е и повеќе од поволна цена, пошто за таа сума форумот добива доживотна лиценца, а со тоа воедно и автоматски update и одлична заштита.
    Претендираме да средиме се во блиска иднина, мора да го воскреснеме.
    U
    Пеер, треба да платиме лиценца 180$.
    Ќе почнеме процедурално, па ќе собереме за некое време.
    Вака ми е многу глупо бе пеер, ја живеев со форумот.
    Дане ми се налути другар?
    Лее,ако си ми си налутилааа....
    Ќе се отрујам од цигари и од мочање :)
    С
    Ти пишав.
    Само не ми врати, еве во моментов сум уклучена.
    Можеш да ме најдеш?
    С
    Еј, те најдов на МСН.
    Ама јас си го сакам тигровото око.
    Штета е што другите околу мене не ми го сакаат. :(
    С
    Да почнам да одговарам.
    Го земав обичниот тарот, со малата и големата Аркана.И почнав со келтичкиот крст, а потоа со мали импровизации си најдов начин како да си ги читам картите. :)

Додека топазот, мислам дека се можно правам со него, го носам на мене, на врат.
    Листав низ нет и налетав на тоа дека треба да го комбинирам со тигрово око за просперитет, е сега, пред топазот, го носев тигровото око на мене, ама ме убиваше буквално.
    А кога ги искомбинирав, ми рекоа дека сум била bitchy со него на мене. :(
    Па не го носам веќе.

Некој совет?
    + имам да ти кажувам за некои работи, ама не можам тоа јавно на форум, го сменив МСН, lady_satori@hotmail.com.
    Аддни ме, за да искомуницираме, зошто тотално изгубив правец. :(
    С
    Мадам, морам да искомуницирам со вас кога ќе бидете слободна.
    Патем, не знам дали те информирав дека пред неколку седмици ми го донесоа конечно топазот кој што толку време го зборував, импириал топаз.
    Светло портокаловиот, го немам симнато од мене.
    И да, конечно почнав и таротот да го практицирам како што треба.

Многу поздрави,
    твоја
    Виолета :pipi:
    Го баннаа,имаше судир на тоа темата за "Металци и Сетреотипи..."
    Батето се поднаапа малце.
    Ништо страшно,на недела дена.

А...инаку,dear victim of the holiest dolar....you got M the S the N and you only talk to my neighbour?I'll jinx you for that,wiccan.:pipi::)
    Пеер па малку кога ке размислиш, на човекот му дошло преку глава од сите тие седења по 24-7 на пц! И сега му дошло завист и сака да го смени тоа...
    Ееее, пеер ти текнуе колку убави времиња сме имале на мсн и на форум, се надевам дека ке дојдеме пак на истото. Тука овој форум смрди, и едвај чекам да се врати стариот!

А за тоа што викаш дека те плеснал по нос, навистина боли! Маче, не се нервирај, доволно си возрасна и паметна, за да знаеш како да постапиш во секаква ситуација!
    Ама кога можеш помини на МСН да се читнеме !

Поздрав и од мене и од Елена која спие моментално!
    Пеер, па не можам да те начекам, се губиш ти!

Дај стај се пеер на мсн, со елена секој ден ти го правиме муабетот, ни недостигаш!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom