Apokalipto
Поени од реакции
2.586

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Мојот дух беше cute.
    Yours is friggin' scary, dude.
    :pos2:хахахаааа.сигурно си се изнамачил со виша математика ,собирајќи и делејќи да дознаеш кога сум родена...
    ...можно е и мајка ти другачка да ми е :baeh:
    аха ѕиркаш хахахааа...се зезам...добро бе вие спиете ли некогаш, не очекував толку брз одговор. тханкс...ќе пробам, ќе збуричкам нешо и ако не ја бива пак ќе „диал хелп деск- апкалипто„...ама утре ќе се мачам..сеа ојдов да нанам ..ај лека ноќ
    кнок кнок...анубоду хоме??? јас повторно...како да си ја направам страницата овака шарена како твојата??? помагај дај упаство за упорабу...
    ме тхе Ва са ка та
    Ги споив пеер,ги споив.
    За разлика од други*,ти пишувам овде со тоа обавестување место во "темиштата".

*-ти

:)
    Сакав да сменам аватар па имам некои интересни слики од порано и викам ај оваа барем да ми маваат повеќе идеи во глава ако ништо друго :DD
    Како иде? Сакам да креирам социјална група за Вселенава малце муабети вака така :)
    Па ај дај предлог како да се вика...
    Хм, комбинирано со ваква тема, одлично. Гледам и овој хрватот глуми. Дефинитли ќе го уживам :)
    Оки, но проблемо. Па кажи после впечатоци, ривју, јас до сабота- недела тешко да ќе го гледам.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom