Picasso`
Поени од реакции
197

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Се шалев! Пацер! Ме потцети на разиел со муабетот :) Пошо он има иста навика ко тебе, неможе да ги симплифицира стварите :)
    И не, не ми сметате ни двајцата, момакот е сасвил л00д и cewl <3
    Svetot kako sto ja percepira realnosta, terminot budala treba da se sfati pozitivno, bidejki ako site se ludi i budali, onie malkuminata koi toa ne se, ke bidat okarakterizirani od masata i toplata kako takvi, poradi sto, gordost e vo denesnicava nekoj da bide okvalifikuvan kako inakov, budala, lud ili slicno.
    Ti tekinja :)
    За најсигурно, би ти препорачал пријателот да ја земит, најбрзо шо мојт. :)
    Билетите за спектакуларниот концерт на Маестро Енио Мориконе се веќе во продажба, а цените се 1850, 2500 и 3100 денари. Билетите се продаваат со забрзано темпо и се очекува до средината на месец јуни да бидат комплетно распродадени.

Чекам пиво ко ќе дојш Охрид. :wink:
    Знаеме да бидеме паравани на сопствените определби и самопромовирања.
    Историјата,е првобитност на науките,нејзината концептуалност се граничи со врвен импринт на мајмунизам,но сепак тоа не ги исклучува ни следбениците на Ферид Мухиќ да обнародуваат субјективитети прелиени со,за нив,призвук на егзакт.
    ЗооПолитикон,нешто во кое пријателе,на форумов поекспониран би бил ти.Дали се работи за идеологија или обичен мајтап,останува твое и како такво го респектирам.
    Моето бреме лежи во исто толкава мера,кај првиот слог во описот.Знам и сум свесен дека следниот збор пост-запирка ќе биде навредлив,мајмуни.Но,под контрола.Во сфера неотуѓива и под закрила на еден друг ентитет,поразличен од тоа на што се навикнале.Можеби инфекција на системот,ама горда на својата несуптилност и хаваричност.
    Оделото не го менува човекот.Јас те познавам тебе и знам дека не си радикалец,барем не во душа.Се надевам дека истото важи и vice versa.

Поздрав. :)
    С
    Неофицијално, само на лаф муабет, могуче е во петок да поминеме натаму.
    Ако си расположен, пријавени сме, сепак за сигурно ќе ти потврдиме уште еднаш. :)
    С
    Тоа го договаравме денес, да ми завршат мене испитите, можеме да поминеме на едно кафе на Широк Сокак. :)
    С
    Цики е Unholy. :)
    Риби е ... подзнак не ми дава да му проверам, атеист е. :)
    Фала брат.
    Си ја продадов душата,а? :)

Се друго си оди прoпратно со продавањето на душата.А,колку траеше ѓаволсиот благослов?7 години?Епа,у тој случај,толку време и ќе ми дудлаат,ама во случајов,изгледа се работи за кучешки години. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom