rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Втора или трета? Втора за трета :icon_lol: сеа завршив втора, од окт. ќе бидам треча.
    Ја да ти кажам појам неам као што се глеам, ама глеам дека ме влече таму кај што има пари. А, кај нотаријатот не да има паричкииии.... Мх Мх Мх. Не знам како е за тие правници што работат во фирми.
    Ама претпоствувам, како може да биде. Имало работа немало, на први стига плата. на работа опуштено, муабети со колеги колешки, кафиња... мераци. Кај што е лесно одиш а?
    Сериозно ова го кажа еден талентиран родител:) Првин да им гарантирале дека ќе ги примат и после немало проблем ќе полагале.:pos:
    Ај после оди разбери се со нив. Ако нека ги примат ама да си ги лечат своите, подобро за нас.:)
    :pos: Не викам дека ќе ти дадам зеленко, туку што видов што правите со колега ми.
    P
    Оваа на сите ни вети репутација а ништо не дава... тебе ти даде? Мене уште не...
    Извршител ќе и пратам!
    Хаха фала за зеленкото, :icon_mrgr инаку не се лутам бе па ти само и ти не се лути имам една комшика има огромна лузна од улично куче и стварно е жално да гледаш луѓе осакатени од кучињата инаку и јас ги сакам животните имам мачка дома поз превише репутација дадов инаку ќе ти вратам :wink: си памтам
    P
    Не се шалам,доколку се земе в предвид метафората моја. :)
    па многу коментари имаше... не им е местото тука...
    иначе за тоа шпиун уште ли не ме научи :pos: :pos:
    P
    Секогаш проценките ми се точни :pipi:
    Така е бе треба да си гледаш ти што ти се свиѓа, кај нас и онака премногу се замараат со туѓиот стил, затоа и самите се прават во копии. Инаку ако дојдат во есен, се има да распукам, затоа што за есен/зима имам и панталони и фармерки и сукња со висок струк. Тоа бар најдов, ама за летово е штосот. Ај ќе се снајдам можда.:icon_lol:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom