N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Дали е дозволено да се ставаат линкови од страници од каде може да се симнуваат книги на македонски? Во контекст на новоотворената тема во твојот подфорум.:back:
    J
    Viktor ova e oksimoron ne zaebavaj :wink::) ,ke go menjam dosta e go zagledav ona cudovisteno Stewe od Family Guy i i po malku preteruvam.(veke imam zamerki i od kolegite :))
    Заедничко живеење е сосема поинаква работа од врска... Тука добива на тежина тоа што е тема на дискусијата... Ама, со сакање, се решава се... :)
    Те читав на ФиС...друже, ептен често почна со пивото. Мисли на твоите стомачни (jeтрата може у секое време да ја купиш од Косово, а нервните клетки...и онака не ни требаат)
    P
    Не дека се загрижив.. =)))))
    Се зезам..ќе помине како на маче.

И јас не очекував такви да излезат .. ама ете. Мислам прв и последен пат му е :D
    Па знам јас што зборувам, најпаметна сум... :)))

Ја арна, фала на прашање. Му го посветувам утрово на мојот стар пријател-компјутерот и си шетам низ интернетов.

Ти арен?
    Ааа, и да, јust a quick note, се прави современ remake на Monkey Island 1 (The Secret of Monkey Island), а од 2 јули ќе излегуваат нови Tales of Monkey Island, епизодични игри кои содржат во нив по 3-4 часа gameplay, и така во наредната пола година ќе излегуваат секој месец. Не знам за тебе, но јас со своиве речиси 22 години воопшто не се чувствувам стар да се заразам пак. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom