JeepMkd
Поени од реакции
468

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Абе не ја фрлив јас, ја фрли некој. А овде сме либерте, што мислиш дека е отповеќе бриши слободно, немора да ме прашуваш за се :)
    Друже, пред да фрлаш тема во канта... Гледај да ја заклучиш, бидејки се префрлаат и во канта да муабетат- караат, а таму немаме можност да ја заклучиме па ке треба да бараш админска интервенција.
    Не можам не сум фан во таа група :)
    А песната знам дека е одлична :) А и твојата ми е една од омилените, баш пред неколку дена на рипит ми беше :)
    А баш ја гледав групата на фанови на олдтајмери неделава и викам да ја ставам сликата :pos2:
    Има слики и од сестра ми ама се истите коли се. Ние набрзина се сликавме и се таа половина. Имаше уште толку коли и од другата страна, ама французите ги местеа уште и не сликнавме.
    Taка :icon_lol:
    Пишуваше во вест на втора страна во 2 реченици.
    А стварно беа преубави :pipi:
    Имаме 30 олдтајмери :vozbud:

Шала на страна колите се француски што беа во Македонија, пред недела дена рели имаше.
    Не, сиво металик, серија пред Кампус. Тоа има ИСО конектор...она на кое мислиш :)
    16 000 ден беше овој. Инаку цената знае МНОГУ да варира во зависност од опремата и марката. Пример има Shimano менувач од 300 ден и од 13 000ден , вилушка од 900 и од 30 000ден и сл. Баш денес бев да гледам, пристигна нова тура велосипеди, значи еден велосипед со средна класа менувачи и два хидраулични диска се продава за околу 30 000 - 35 000 денари. Од друга страна СОБИМ продава велосипеди со фул-суспенсија и 2 години гаранција за 7 000 денари.

Еве тука еден македонски сајт за продавница од Скопје, цените се доста јаки бидејќи држат марки http://www.bikestop.com.mk/ или овој http://www.probike.mk/
    Gut,danke! Wie geht es dein familie? Сега приметив дека си унапреден во модератор на темата за автомобилите,заслужено е тоа :),ај нека е честито!
    Ного јака зелена боја :). Шо има ново накај Кавадарци? Ај мош ке се прошетаме со Струмикс,ќе видам како ќе ми е слободното време коо че си дојдам?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom