Ibracadabra
Поени од реакции
65

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Знам, ама кажав дека не е комплетиран. Колку што можев стигнав, а за другото ќе направиме. Ќе почекам и Ibrakadabra да се врати од одмор зошто и тој работи со сајтови, па да видиме која е најдобра опција за тие работи. Но ќе направиме нешто сигурно, мора да биде интерактивен сајтот.
    Ибра, дај отворија групата F.C. Internazionale и прими го J.Zanneti и некој друг ако се има пријавено. Имаме некоја дискусија таму. Пишува дека ти ја модерираш затоа ти пишувам.

Поздрав!
    хах :)
    Па ни вие не сте најсјајни драги :icon_lol:
    Да ти кажам право ептен се нанервирав за трансферот на Ибра. Ни отидоа ѕвездите во Шпанија. Јес да си купивте други и Ето го земавте, ама Ибра ми беше еден од омилените фудбалери во Интер. Иако сепак си навивам од Шпанија за Барса, сепак Ибра го сакав во Интер :)
    Али во секој случај Ибра со компанијата ќе ги скршат Реалци :)
    Ќе го менуваш никот кога ќе замине Ибра или остануваш на стариот:vozbud:

Кој сега нема да сака да ја гледа Барса на ТВ:vozbud:

П.С. Ибракадабра, колку ти вреди сега дресот на Интер со името на Ибрахимович?:pipi:

Се се враќа а?:smir:
    хах :)
    Чекај ова е само препорака одлуката ќе треба да се донесе од 1ви јануари натаму.
    Ама да сме оптимисти дека догодина одиме на дерби :)
    Како бе не ми се оди на Милан-Интер? Ужасно ми се оди. Сеедно со Кака или без Кака си го обожавам Милан.
    Али сепак една од поголемите желби ми била а сега уште повеќе ми е Ел Класико ... Кака, Роналдо и Меси во тријаголник :icon_lol: љубовен... а се шеткав сабајлево и сеа малку на кафе. Вечерва си уживкам дома. :)
    Ах бе италијанска мафија све испродадоа, сега ќе мора да гледам примера дивизион :)
    Ајде на ел класико да одиме :vozbud:
    Ооооо среќен роденден. Си остарел :)
    Ајде се најубаво и да ти се исполнат сите желби :)

Абе рецесија и криза е за во Вегас да се прокоцкат сите пари. :):):)
    Eпа си имав јас големи и скапи планови ама ништо.
    Едно беше на 2-3 недели во Лондон на курс, едно беше на италијански курс во јужна Италија месец дена.
    И ништо.
    Сеа протестирам никаде не одам :pos:
    Ништо. Не ме интересира ништо деновиве :icon_lol:
    Не бе не знам летово шо ќе правам. Ќе шетам некаде ... си имав планови ама ништо не ми испадна (скупо се а криза е) така да сеедно ми е. :)
    Tи што правиш, кои планови ги имаш?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom