AtoM-AnT 29 мај 2009 Како си,што ќе се пофалиш? Еве после 2 месечна пауза се вратив назад,сега ќе ми има поредовно.Поздрав
Како си,што ќе се пофалиш? Еве после 2 месечна пауза се вратив назад,сега ќе ми има поредовно.Поздрав
Bratot 29 мај 2009 Нема отпуштање, само одиме во насока на помакедончување, не им давам избор! Фала ти за честитките, па учествувај и на Историја поактивно!
Нема отпуштање, само одиме во насока на помакедончување, не им давам избор! Фала ти за честитките, па учествувај и на Историја поактивно!
devojka111 27 мај 2009 Мило ми е тогаш , ти реков дека ќе помине брзо Фала и имај и ти пријатна вечер со Кајгана :smir:
devojka111 26 мај 2009 Нема зошто, затоа се пријателите, се надевам (и сигурна сум)дека наскоро и ти ќе бидеш во одлично расположение
Нема зошто, затоа се пријателите, се надевам (и сигурна сум)дека наскоро и ти ќе бидеш во одлично расположение
devojka111 26 мај 2009 Па сите имаме такви периоди, ништо страшно ќе помине дур да трепнеш Инаку јас супер сум
devojka111 20 мај 2009 Одлично сум вечерва и јас деновиве сум заразена со музиката на У2 и сега еве и на профилов ги ставив со нивната најубава песна Ти како како си?
Одлично сум вечерва и јас деновиве сум заразена со музиката на У2 и сега еве и на профилов ги ставив со нивната најубава песна Ти како како си?