MaRyJaNe-poison 28 мај 2009 Како можеше да ми ја погодиш цела анализа? Значи некои стварно ги бива. Фала, преуба е стварно и толку точна :back:
Како можеше да ми ја погодиш цела анализа? Значи некои стварно ги бива. Фала, преуба е стварно и толку точна :back:
Шмекерот 27 мај 2009 Се збираме само стари добри и верни другари коишто одамна се немаат видено. И ќе праиме шовинистички муабети
Се збираме само стари добри и верни другари коишто одамна се немаат видено. И ќе праиме шовинистички муабети
Красулка 26 мај 2009 Секско дека може јави и се или пиши и ја ќе и пишам исто...инаку видов запазив и текст...што се десило у кратки црти?Те љубам
Секско дека може јави и се или пиши и ја ќе и пишам исто...инаку видов запазив и текст...што се десило у кратки црти?Те љубам
DonJas 24 мај 2009 како мор не те памтам.. уште првиот пат коа се упознавме те памтев. .. срам те било
G@rfielD 24 мај 2009 Ај дека ми го пофали осмехот, простено ти е.. Мило ми беше, друг пат повеќе муабетче ќе тераме.
Вештица 23 мај 2009 пеш пеш. Ај ќе ти се јавам за пола саат да се договориме, а ти пиши не у темата дека идеме.