Мишелинка
Поени од реакции
386

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Dziger, se puka pred tvoja kukja ne pred moja..... nauci gi veke ovie stvari bem ga... :):)
    Njemit problem be.... samo kaj zivees? Ako si na nekoe mirno mesto, daj spremi gi komsiite za pukotnici rafali.... ne biva grabanje bez kalas u vozduh... :):):)
    Honey, Albanec sum, ne mora da bidam ozenet so nekoja za da gi primenam slavnite metodi pri navedenite specijalni momenti... :):):)

Tuku, bas ubo so se zadrzuvas isklucivo na takvi pridavki... olesnitelna okolnost, vo sekoj slucaj...:):):)
    Nemoj samo po greska da izviknes: oooo dejane.... gi znaes veke konsekvenciite...hahaha :):):)
    Само до храната е анастазија, колку потешки зачини се користат и поароматична храна толку повеќе мириса кожата. За ова гарантирам.
    Samo ako gi isfrlis drugite.
    Ne sum naviknat da delam jas.... ke me stavis u belja so konkurencijata ebate...:):):)
    Ауу па незнаев дека и познати особи т.е фронтмени на групи сме имале на форумов .. COOL ;)

Шала на страна,абе знаев која си ти али сликата ми асоцираше на некоја музичка група ,знаеш ти како пејачка други придружни вокали и денсери :)))
    И јас исто...многу празници имаше зимово...нон стоп да се јадело..сега стаза му е мајката :) Ама што сум зависник од шеќер сум :) се ќе баталам него не..
    На диета да не си или внимаваш на шеќерот? :) хаха
    Аааахахахахахаха...ај важи :) ама несакам ладен нес, ладно макијато ќе земам...ем поефтино ќе те фати...ти што ќе пиеш?!.. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom