By Me
Поени од реакции
29

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• само делот со VC++ ми е од нет...другото сам ке го склопам :) барем ке пробам :)
    од паралелен порт ке извадам 12 волти да идат до една од нозете на пикот што ке го испрограмирам одкако ќе стигне 1 таму да пушти одреден број 1ови на друга нога со што ке ми врти бројчаниче едно...ми треба да не го штракам сам :)

плус ке врзам едно директно на реле да си палам гасам сијалица/нешто друго....
    Hi :)
    Видов дека си South park фан.. Па те поканувам на South park Македонија - www.sp-mk.com
    Ставив линк до кајгана на страната, немам намера ич да спамирам и не ми е целта да го наполнам форумов со спам, само сакам сите СП фанови да се соберат на едно место :)
    М
    Супер:) Во темата за Еминем има мал дел од спотот за Beautiful од новиот албум на Еминем:) може да видиш.. ако сакаш:) Поздрав!
    М
    Хеј:) До кај си со праксата, уште колку дена ти останаа? Поздрав:)
    Па порано се користеше со Gooner а сеа поише со Gunner ...така да ... да секаже дека Gunner е точно али бидејќи боље ми е мене ова со о ... тоа си го пишем :)
    може :)
    Gooner како топџија - навијач на Арсенал
    и 4life - доживотно...:)
    поздрав
    Епа чим идеш, у 22:00 биди на фонтана (освен ако не си договорен со некоја). :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom