Esobar
Поени од реакции
453

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• stoko nepismena, ti ke mi kazuvas koj kako i koga dosol,nenormalni,debilni sekakvi samo bez gram mozok.. i ne [postoi zbor da se objasni kolku ne vi faka crpkata . ma na kogo objasnuvam,za da svati debilce kako tebe treba malku akal ,ti sekako go nemas .. POTVRDENO ! sekako nema ni tvojot peder vodac.. samo dali ve vodi po gej barovi,ne mi teknalo da prasam :)))
    S
    Е сеа Вмро...не сум за никоја политичка партија...
    S
    Респект за видеото на профил...ДА ЖИВЕЕ ВАРДАР И МАКЕДОНИЈА...И СКОПЈЕ
    В
    Еее.Све би дал да се вратат овие времиња ама ај..тоа е.поздрав
    В
    Уфф клипов на профил ме наежи...
    фала дете повеќе да даде господ да им земеш слушам дека мама им расплакуваш ама уште повеќе да ги убиеш
    Да да, у тегла чувам свински грип. Ако има некој заинтересиран, по ПП нека пише :D
    V
    Хахха добро е песничево.(H)

Иначе у вторник одам, че ме нема на форумов едно недела дена.
    V
    Ах мамичето твое.:)

Иначе одам на екскурзија во вторник ... Србија Хрватска ... Треба да шверцам нешто.:)
    V
    Скопјанчиште што биде, кога ќе идеш во Струмица? Ајде идај викендот да се видиме како луѓе, зош во вторник патувам службено ... бизнис џоб.
    V
    Ај не ме дупи. И јас живеам блиску до мито месарот, ако станува збор за истиот.:)
    D
    hahaha brat ne se zamaram za reputacija...samo ne mi bese jasno oti mi dade crvenko ama posle mi tekna zosto...oti napisav eden vic za tose proeski (crn humor)
    Јебига заборавив дека немам 30 поени.
    А ако сакаш црвен да ме праиш слободно, ама незнам отин толку сте сите против судии кога првата утакмица исто така имаше пенал за Барса, требаше да има црвен за Балак, сега на Абидал за ништо му даде црвен. ФАКТ е дека и двете екипи се оштетени.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom