ManowaR
Поени од реакции
3.266

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• D
    фала фала, ама дали постигна нешто?
    Утрееее.... малку тешко, многу обврски, малку време... и петок исто... ај за викендов ќе се договориме ако си ск
    Супер бе комшо... само шо цела година помина никако да се видиме...
    Дај после први мај, после викендов да седниме на едно кафе да се видиме кој сме шо сме :)
    Makedonija e okean i kolku dlaboko da spagas se e malku i malku nikako do dnoto,laze onoj koj veli deka nie makedoncite nemame istorija,Hristos Voskresna.
    A
    Фала пријателе на зелекното ама за жал имам исклучено репутација и тоа заради тој Чомбе Јунајтед хехе одма ми даде тогаш црвенко тој ама ок фала сепак поздрав Од Навивач на Челзи Blues for Life:D
    Brate Sveti Nikole mi e sve vo zivotot,lulka na paoncite,lulka na makedoncie,lulka na hristijanstvoto i se e unisteno,zalosno za site vas vo Sveti Nikole no i za site makedonci ovde i vo celiot svet.Eden apel do vas ne dozvoluvajte poveke nekoj da vi gi unistuva dokazite za Erusalimot Svetski.
    Па кога бев видов нешто имаа организирано младинците на проштад, интересно беше. :)
    За следен пат ќе се договориме. :)
    Ради темата за бугарскиот борач, за кој јас искрено никогаш не сум слушнал....
    Мајка ми е од Св. Николе па цела фамилија ми е таму. :)
    Бев таму пред некое време, за Тодорица.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom