G
Поени од реакции
21

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• F
    Чек пак од почеток ќе ја разлистам подетално темата...
    F
    Абре сакав да видам хронолошка слика се како се е случувало според теоријава,затоа што јас не знам којзнае колку околу ова.
    А ме збунија и свингите....од каде лав со глава на орел и слично....мене едноставно како некој што пиша ми личат на обични камења...дај пообјасни ми околу ова...
    Кип он рокин бејбе хехех, држи се брат не се давај на темата (онаа за атлантида)
    F
    ахам..не сум знаел...абре а што симболизираат тие 8 крака??
    F
    Абре не те сваќам тоа со давидовата ѕвезда...таа е со 6 крака....
    F
    Што бидна средивте ли нешто?? Или треба јас нешто да помогнам?
    F
    Инаку фала брату за помошта....
    А горан како што ти вика братот и ја така мислам....земи секоја слика подетално...
    Ти напишав по мејл да ми дадеш објаснување за секоја слика. Нема голо дете да закачувам на форум.
    F
    Знам дека е озбилна работа..те сваќам..
    Абре не стиза никакво писмо во мејлот...само сликиве од плочиве + песната....
    Еј и брату дај научи ме како да закачам слики на форумов...??
    blagodaram i te molam prefrli gi na forumov slikite i tekstot sto ke ti gi ispratam po email,gledam vest si da gi stavas rabotite,prisredi gi malku so tekstot,i dostavi gi na Atlantida Makedonija Aleksandar.najbitno e da dokazime deka atlantida e povrzana so Makedonija i piramidite a potoa za grobot.pozdrav i blagodarnost dotebe.
    Атлант е сосема идентично на Атлас,да се скеваат поколенијата кој им бил првиот крал,грците му го смениле името во богот Кедмос,за кој Александар го достигнал.околу артефактите тие и уште многу други са во Блек Поинт кои сами се финансираат и ги чуваат да ги доистражи некој,иако се уште никој не ги интересира.Докази за колку се блиски за она што го пишувам но и за телото на Александар Македонски.Ако ти неможеш да ги доставиш во темата Атлантида Македонија пробај кој друг може на пр.братот темолам битное
    F
    E btat....da ne znaes slu4ajno kako se zak4aat sliki po forumive??
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom