Р Р Ред Девил 24 март 2009 Шо бе ја организатор? Ти си, не заебавај. Иначе, можеме и многу, многу повеќе идолу, ќе биде подобро, за почеток ова е одлично.
Шо бе ја организатор? Ти си, не заебавај. Иначе, можеме и многу, многу повеќе идолу, ќе биде подобро, за почеток ова е одлично.
R R Rick Wright 23 март 2009 кај мене во Бт гледам уше во прв круг ги решиле , 15 000 разлика за Талески
alex-st 23 март 2009 Пио, само колку да знаеш, под твојот аватар има ЧЛЕНСКА ЛИСТА, а во него ИГНОРИРАЈ :wink:
ZS_ 23 март 2009 Да живее Ѓорѓи Иванов, сите Градоначалници, цело ВМРО! Честито победа! ... не бев на пракса, ти? чим прашуваш и ти не си бил излеа...
Да живее Ѓорѓи Иванов, сите Градоначалници, цело ВМРО! Честито победа! ... не бев на пракса, ти? чим прашуваш и ти не си бил излеа...
kod 23 март 2009 Не сум воопшто нервозна само не ми е јасно што толку трчкаш по партијата кога немаш ни право на глас. Можеш само да одиш на митинзи и да викаш.
Не сум воопшто нервозна само не ми е јасно што толку трчкаш по партијата кога немаш ни право на глас. Можеш само да одиш на митинзи и да викаш.
V Viktoranius 23 март 2009 Утре у 20:00 акцијата може? Активирај таму што повеќе луѓе, јас веќе имам загарантирано 3ца.