N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• P
    =))) Ти пааа,лутко еден. Другпат ќе те гушнам,за да добијам прочка. =)
    Бтњ,хелп ми..неонка сум "утрово". :kesa:
    P
    Викторе,ја не добив маче од тебе. :(
    Wош.
    ooo ajд лав туууу , самтинг ту б`рн мај јетра соу ај кен фил ит .. хоооооотттт! :P
    Ех... ништо посебно златен. Попуштив ептен со нервите и само отворив без никакви посебни прослави. Си викнав блиски луѓе да се почастиме и тоа беше. Инаку, да речам добро е. Има луѓе, се раздвижува местото. Има најубави кафишта, ама за тоа ќе си видиш сам. И да, макијатото е поубаво!!!
    Се надевам само напред ќе оди, дека сум ти заглавила до тешки крајности:pos2:
    Сега кога ти кажав основни работи, чекам од тебе известување за доаѓањето. Ако изнајдам време, може и ќе те побарам денес, утре...
    Пуса!:back:
    Сонце сонцесто! Туку, пакуј најбитни работи и носи се овде викендов! Ако смета снегов, одложи најкасно до наредниот викенд. Леле, едвај чекам да дојдиш пак, дека ќе може убаво да се заседиме и изнауживаме! Башка ако идаш сега, покрај снегов ... мераци!!!
    E така, налетај па после ќе зборнеме...
    Не ти се правдам, такви се работите,ти кого појше го сакаш , мајка ти или татко ти ? (Се надевам дека не се починати па да испадне незгодно за тебе )...
    :) да, ама не пишав за да не се осети некој повреден. Многу комплекси на мал простор :smir:
    ех,ме изнасмеа,стварно!
    Не е мојот незнам чиј е,ама има едно убаво маце,така си лежи во градникот...
    Штета што не ја отвара сликата
    епа ај јас ке ти кажам,на многу топло и сигурно место и на сите таму и е најубаво...
    Во градникот...

не ми иде нешто со сликиве...да видеше каде се скри мацето од страв...
    Обожавам мачиња,најмили ми се...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom