Мишелинка
Поени од реакции
386

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Не му се врзвај.Длбоко в душата си тој те обича :)Незнае как да си поиска обаче човекот :) И аз в п'рво отделение като си харесам некоја девојка и скубех косити или ја навредувах :)
    зошто би плукал било кого (па тебе кога ти од бога плукната си)
    Големиот патриот ептен се е разпиштолил :)
    На несподелена лјубов ми личи на мене :)
    Ја поздравувам бе, и она ме поздравува мене...редовно додека тебе те нема...

Што се однесува до *да ти ебам* , знам дека сакаш, каква мајка таква керка...

поздрав и до двете
    Јас со бугарски мелези од деца не се занимавам, само ги подебнувам по малце...колку да знаат кој е кој.

а сеа кут керата...

поздрав до бугарката и керка и помелезената...
    Абе појма немам шо е работата, а наместено ми е да можам да примам приватни пораки.
    Ај ако не на меил... maryjane.th@hotmail.com
    Пак со лајната, бре бре , погана уста...

бда беше некое обично пореметено дебилче, и немаше да те комнетирам....но ОДРОД без насока кој погано плука по свој народ и земја...

инатот не ми дава отровот да ти биде последен...
    Епа честито.
    Делата се многу поважни од нашите зборови на форумов.

Чим си фифти фифти тогаш гледам во што е проблемот. Ама ако важно е да се знае што си кој си и да се напаѓа подеднакво на сите страни.

Значи ти си Македонка, си ја сакаш Македонија и толку.
    Нема што да зборуваме повеќе се е решено.
    Како ја претставуваш ти Македонија???

1.Пф, од немање идеја по што да се плука значи...
    2.Мило ми е што ја напуштив оваа Земја

жити мене, немој да ја претставуваш...направи ни услуга
    ЦЦЦ колку Булгарни зборови за девојче кое е така НАД НАС МАКЕДОНЦИТЕ, културно и просветлено таму некаде во чужбина...

Основи по култура, однесување, концепт и насока, грам интелегенција, национално чуство милиграм..и ке те средиме до некоја форма на човечко битие..

Кажи ми како е во странство да бидеш клошар од втор ред..даваш за да се вработиш???
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom