Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Жено шо се дешаа шо праиш? Те сакам! Денес си земав боловање од школо:) Не ми се идеше за 1 час ! Шо се дешааше? ПРедаде македонски проектната? И дали треба да идам да се потпишуем?И колку проектни ти даваат а колку остануваат во школо?
    E тоа да го видиш. Ама само така изгледа и кога не сум онлине ме дава дека сум.
    abe odamna si go imame muabetot , odamna se karame , i znae deka neam 10 godini ,(ne za djabe pishal ....ooooo pa kaj si ti .......)
    22 imam inace , i milo mi e shto imam isto mislenik vo odnos na toa kakvi se clenovite na kajgana ....nego da ne go tupam , fala na podrshkata :)))))
    M
    да те разочарам да...
    пошто вка унишуваш два живота отколку само еден
    Б
    :helou:

како си? јас еве дремам по дома... ги легнав паразитите да ми спијат.. недела.. тапа ден ми е ептен попладне :)
    Леле жено пресреќна сум! Закон!! Не знаеш колку ми фалиш! Те сакам! Задутре праиме германски наставно ливче
    Жено, каде си ми фалиш! Не седи никој до мене, компјутерите и понатаму не работат, а јас сум сама. На филозофија нема никој да крене рака и сите те бараат да кажеш кој бил Киркегор(ако така се викаше) кога бака ќе праша... Ни недостигаш и на одмори, кога сами мораме да си ги пушиме цигарите, и нема кој да ни зема димчиња. Затоа еве мене, ми останува по една третина од цигарата, која не можам да ја допушам(а е наменета за тебе хахахах). Те сакам највише! Новото е што напишавме алманах. И за тебе има многу убави работи. Ај вечер ако не, стај се на мсн жено пошо ми фалиш превише! И ај дојди шубе ми е да седам сама у клупа, а Ико секој час да ми вика да седне до мене:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom