uknowuloveme
Поени од реакции
31

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Hmm.. drugii.. ne mi teknuva momentalno .. mnogu se (xx .. Moze da gi izdvoam osven paramore, simple plan, linkin park & nickleback xP .. Imaa i uste (x .. Ti koj gi slusas xP
    ептем се согласувам со твоето мислење што го даде за Колдплеј и едноставно морав а ти дадам зеленко :)
    поздрав :)
    Neee be, poso kaj slave ima edna so ocigledno e 2 ra godina poso ne e prva i slave prilicno vrsi tortura vrz nea, pa pomisliv da ne si ti :)
    Ништо нема смисла во дефинициите :) ке пробам на памет да ги научам, а задачите ми тргнаа добро ми иде со нив. Само границата за поминување ке биде многу лоша 18 од можни 30 :S
    абе неам појма која е, од аватари и потписи си ја земав:) хуху
    и јас ја сакам Лили, само ме изнервира кога за малку она и Руфус ќе ја уништеа врската на Ден и Серена: )
    а за тоа за Нејт се согласувам, треба малку повеќе внимание да му обрнуваат, иако изгледа Чак бидејќи е bad boy е поинтересен..што и свушност е така, има он некој шарм:pipi:
    Ооооо па One Tree Hill има доста сезони:wink:...ги има 6, али мене сите сезони ми се феноменални. Стварно доста добра серија:vozbud:, би ти препорачала да си ја симнеш, нема да згрешиш:smir: Поздравче
    E
    Хихихи, видов тоа на клипот на 01:05, каква фацаа.. Ама би сакала да сум на местото од девојката :)
    Иначе, у која фаза сум не знам ни сама, лесно ме фаќаат опсесии, е до кога ќе ми трае оваа за Robert.. ќе видиме :):)
    E
    Филмот беше 100 Feet, и ако го гледаш ќе ти биде жал на една сцена, каде што Ed умира :) .. А за Robert Pattison, неам коментар. Не можам да опишам колку е само прекрасен..

:pipi:
    нема проблем, мило ми е и ја што најдов со некој да зборам за неа. кога ја видов темата бев пресреќна:)
    омилен лик..хмм..прво ми беше Серена, па Блер, а сега..не знам, секој го сакам поради нешто. Џени ја сакам бидејќи е упорна и се бори за своите можности, Блер пошто се бори за љубовта, а Серена..не знам, едноставно ја сакам:)
    Од машките го сакам Нејт иако ме нервира што е толку превртлив и не може да се одлучи со која сака да биде, Чак ме нервира што толку не може да си признае дека ја сака Блер, што не може да се помири со фактот дека е вљубен и ризикува да ја изгуби засекогаш..wow, се распишав:)

тебе кој ти е омилен лик?:vozbud:
    поздрав:pipi:
    УУф значи со мене си сега прва ти. Надворешна трговија сум јас, а ти? Статистикава е прилично ужас мн ствари има за учење. Тие шо се прашањата од цд-то не можам ни со во учебник барање да ги решам а не па на колок да ми ги даде :(
    И лани ви даваше формули да носите?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom