Логикс 12 мај 2009 не се прај луд,нашта стаја 100 посто штрајкува,седмицата,вии би требало,тројката,кецо,петката...
MacedonianSun 13 април 2009 ne stignav, imav mn rabota... daj za utre ako ima nesto ili bilo za koga vo narednite denovi pozdrav btw so napravi taa utakmicata sto ja pisa
ne stignav, imav mn rabota... daj za utre ako ima nesto ili bilo za koga vo narednite denovi pozdrav btw so napravi taa utakmicata sto ja pisa
marTin* 4 март 2009 eej jas ja sakam pesnata na maskata indija.mnogu e dobra.cela ve4er ja slusah oti jas u4estvuvah odma zad vas beeme.tie torti4kite pozz
eej jas ja sakam pesnata na maskata indija.mnogu e dobra.cela ve4er ja slusah oti jas u4estvuvah odma zad vas beeme.tie torti4kite pozz
GrouchoMarx 1 март 2009 ај ако го имаш пачот за да не бидеш избркан на Фифа Менаџер да ми даеш торент=)може??
GavolRulz 21 февруари 2009 Абе мислаах оти е некој од Манчестер, затва кажах Евра. Инче помислих и на Босингва
ManUtdChampions 21 февруари 2009 Го познава некој овој со средната веѓа? Кој ќе го погоди има гратис пиво...:pos2: Прикачени слики БОСИНГВА!!! АЈ ЧАСТИ ПИВО.. :D:D:D
Го познава некој овој со средната веѓа? Кој ќе го погоди има гратис пиво...:pos2: Прикачени слики БОСИНГВА!!! АЈ ЧАСТИ ПИВО.. :D:D:D