rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Штознам кога ке го погледнам вака кањонов прво ми иди тоа да се капеме.. али водиве некако опасно ми делуваат.. длабоко и темно.. па изгледа би го шетале.. по карпине по сонцено.. освен ако немаш друга идеја..
    Па смисли нешто не си мала.. дај некоја идеја.. биди малку креативна..
    Е кога ке снема ке си носиме весла и ке весламе.. ти на едната страна јас на другата.. додека не се измориме.. :back:
    Јас пак мислев да се возиме низ кањонов со некое брзо глисерче.. :wink: онака до крај.. се додека има бензин.. :pipi:
    Што те инспирира повеќе? Она црвенило околу дрвјата или патот кој не знаеш каде те води.. ?
    Хехе, абе јас немам ништо против Милан искрено, провокации ова она е ради тензија малку и да биде поинтересно, инаку омраза чуствувам само кон местачите Јуве, мразам неправди што да правам :)
    Леле, абе 100% сум сигурен дека ќе ве победевме секако вас, а дуелот со Рома не го рачунам дерби :)
    Признај дека многу сме јаки, пушти срце ... :):)
    Цц :)
    Ако јас треба да се срамам ондак тебе треба да те снема од земјава од срам, не сте свесни колку пенали и црвени картони ви наместија оваа сезона :):)
    Среќен сум :)
    Супер Марио направи мајсторија во шеснаесетник хеххе
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom