|И.И|
Поени од реакции
6.809

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Хехе :P
    Ке ти вратам у прва прилика, оти сега неможам.
    Инаку, ке се јадеме годинава 5 души ко што ми се глеа, незнам :)
    хахаха....луд си! Можеше и без да ме прашаш...
    одобрено е!...тек сеа ќе видиш колку жени ќе се пријават у клубот :)
    ајде...креаторе...опен д фан клуб :)
    Јок, каков креатин на оваа килажа и на ова јадење уште креатин ми фали.
    Ништо не зеам, ама баш ништо.

Напорен е тренингот, имам по 5-10 серии зависи од групата на мускули... и неправилна исхрана. Иначе досега ќе бев ѕвер. :D
    Д
    Кој вика дека нема да има свадба?:):)Преговорите течат на мсн:):)
    Хахха, сакав да ти пишам за секој случај, ама реков ај ... претпоставив дека ќе дојде до забуна :)
    ФОРЦА ИНТЕР !!! :)
    Едит: И, 3-4 пати неделно? омфг..Ја мислев, ко за почеток највише 3 пати, пошо другариве идат..вежбаат некој си саат време. И викаат поише од 3 пати неделно нема шанси, ептен било оптоварување..о.0
    Ах тие златни приватни пораки... :)

Да да, решен сум, ја у глобала и не јадам фаст фуд многу, освен некогаш, ретко, на голем одмор у школо, али и тоа ќе го исфрлам како и да е.
    Е сеа, хм..планирам да идам у некоја теретана у близу бисер, или у бисер w/e, другаров вика ок била, башка некој си 20 мин одење ми е до таму.
    Шо викаш, да пробам, нормално на почеток дур да набилдам кондиција, да ги трчам тие 20мин? И после тренинг у теретана да ги трчам пак назад..нормално, со паузи, зашо ќе умрам :)
    И, во врска со килажата на теговите..30кг? таман ќе се за почеток? 20?
    Се кладев со Mac)) ако даде гол Ибра да носи аватар од Ибра, ако даде гол Адри јас да носам од Адри. Се кладев и на месец дена аватар од Милан ако изгуби Интер и добив фала богу, иначе ќе ме гледаше сега со Форца Милан аватарче :pos2:

Честито скудето!!!
    А
    Илијаико може малце покасно имам нешто работа.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom