rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Па од Април нагоре, ги буцкам и моите за врски со визава, можно е да завршат нешто а ке идам со Камискази од форум . Планираме едно 2 недели па ке видиме, а за знамињата, ги имаш купено или ? Дека ја незнам каде ке можам логото од мојот ( и твојот ) потпис да го закачам на знаме .

Иначе, со оглед на разликава, сакам да идеме баш кога ке се решава титулата, мислам, да одиш во Милано, да гледаш мечеви и како шлаг на торта, да славиш титула пред Катедралата . . . . . нешто бесценето .
    Веееевеееее, иначе идејата за креирање на ваквиот потпис јас ја дадов, а Грејт го склопи феноменално во фотошоп, што значи мејд бај мкд е :D .
    Нејсе, планираме да одиме во Милано со транспарент, тоа лого што ти е на потписот ке се стави на истиот и ке се вее на Меаца и во Милано, причина плус зашто не би го мењала во иднина. . . . ова како утешителна околност во случајов :D .

п.с. Вчера ми се скратија добри 20 години од животот, на 22 ке го доживеам првиот инфаркт осеќам, на 23 бај пас, од 24 ке бидам ставен на листата kаj Жан Митрев за пресадувасе на срце . . . <- ова се типични карактеристики nа некој што навива за Интер

п.м.с. Добредојдена си за Милано, ако не, ке добиеш информации што и како за во иднина, со оглед дека имаше планови со сестра ти :D .
    F
    јас џабе ојдов, само вежби по распоред па не пуштија одма. пиев кафе во бифе, празно бе многу ми фалеше барањето на празна маса..хахаа
    Леле жими се неверојатно е ова. Заразааааааа :vozbud:

Едит: ни една клиника шо ќе се изградит немат да имат доволно место за сите зависници:pos:
    Хехе ај океј ако така викаш. :) Иако мислам дека сепак грешиш. (сфати го ова како позитивна критика :))
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom