Poso ste fraeri site tuka na forumov i mislite deka neso me pogodi so mi staivte ban od 3dena sakam odma da mi lupnes ban ama dozivoten poso ste site kurtoni moderatori(gzolizaci) administratori poso si mislite kojznae so ste a ustvari ste obicni kurtoni i gikovi a ospbeno ti fantom posebno za tebe se odnesuva ova poso glumis neso mangup nit objasnuvanje nit niso aj kluc na fan klubot Wigan a pokraj nego ima fan klub Metalurg Osogovo JSP Przino i drugi sranja tie ne gi brisete a gi brisete na West Ham Wigan Sporting Lisabon koi so se daleku popoznati klubovi od kolku ovie mrtvive so gi nabrojav a samite vie moderatorcinja (gzolizaci) imate kazano koa ke zaklucite nekoja tema dokolku ima nekoj fan za toj i toj klub temata povtorno ke bide aktivirana pa eve be ja sum fan na Wigan temata ne funkcionirala a kako vide deka ne funkcionira koa use nemase izigrano natprevar ja zakluci pred da pocne koloto
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.