МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Жално и за гревота. Како ли сега ќе заспијам без таа информација?!
Мене да знаеш само колку срце ме стега што Лидл трет пат одлагаат термин на отварање на маркетот.

Не корна, него Корона.
Да де. Ако сакаш и друга песна јас знам и други песни од Дац и Александар.

Ама до 30 години пишува дека може да се пријават. Јас сум веќе стар со 36 години.

Ама до 30 години пишува дека може да се пријават. Јас сум веќе стар со 36 години.
Он има цели 10 годинки, прво ќе го пратиме на детска Евровизија, после на ова.

MРТ 3 го направиле мислиш слушаш радио. Дури и шпиците како за на радио. Чудно изгледа ова.

MРТ 3 го направиле мислиш слушаш радио. Дури и шпиците како за на радио. Чудно изгледа ова.
Па главиниот и одговорен уредник Мирчевски беше уредник на МР2 или на МР1 ајде да им дадеме време

Последно уредено:
Па главиниот и одговорен уредник Мирчевски беше уредник на МР2 или на МР1 ајде да им дадеме време
Не е ова лошо иако ми е чудно. Но дали воопшто има гледачи за вакво нешто? Младиве ние поретко гледаме телевизија, повеќе сме на социјални мрежи, општо на интернет.

Не е ова лошо иако ми е чудно. Но дали воопшто има гледачи за вакво нешто? Младиве ние поретко гледаме телевизија, повеќе сме на социјални мрежи, општо на интернет.
малку си конфузен во пишувањето во претходен пост велиш
Абе те разбирам и тебе но искрено треба да има објавено програма па кој сака ќе гледа кој не сака не мора. Јас би сакал да гледам.

Ете мене ме интересира и на што програма содржини МРТ ги вложила државните пари издвоени од буџетот на државата.
а сега велиш повеќе сме на социјални мрежи ,ај првин сам договори се што би сакал да гледаш Тв или да си на интернет

Шо е ова бе земале уште едно радио направиле исти кур ко радио тројка буквално нема разлика

малку си конфузен во пишувањето во претходен пост велиш

а сега велиш повеќе сме на социјални мрежи ,ај првин сам договори се што би сакал да гледаш Тв или да си на интернет
Јас и двете. Мислев општо нема доволно публика за ваков тв канал.

Back
На врв Bottom