Ska Maniac
Бараба
Мене да знаеш само колку срце ме стега што Лидл трет пат одлагаат термин на отварање на маркетот.Жално и за гревота. Како ли сега ќе заспијам без таа информација?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене да знаеш само колку срце ме стега што Лидл трет пат одлагаат термин на отварање на маркетот.Жално и за гревота. Како ли сега ќе заспијам без таа информација?!
Сакаш за дует да се пријавиме ?Отворени се пријавите за Македонски Идол
МРТ
mrt.com.mk
Корна чао чао чаоСакаш за дует да се пријавиме ?
Ќе ги пееме Александар и Дац.

Не корна, него Корона.Корна чао чао чао![]()
Да де. Ако сакаш и друга песна јас знам и други песни од Дац и Александар.Не корна, него Корона.
Он има цели 10 годинки, прво ќе го пратиме на детска Евровизија, после на ова.Ама до 30 години пишува дека може да се пријават. Јас сум веќе стар со 36 години.
Па главиниот и одговорен уредник Мирчевски беше уредник на МР2 или на МР1 ајде да им дадеме времеMРТ 3 го направиле мислиш слушаш радио. Дури и шпиците како за на радио. Чудно изгледа ова.
Од авион се гледа дека логоно е генерирано со ChatGPT free верзија.
Прегледај го приврзокот 488088

Не е ова лошо иако ми е чудно. Но дали воопшто има гледачи за вакво нешто? Младиве ние поретко гледаме телевизија, повеќе сме на социјални мрежи, општо на интернет.Па главиниот и одговорен уредник Мирчевски беше уредник на МР2 или на МР1 ајде да им дадеме време
малку си конфузен во пишувањето во претходен пост велишНе е ова лошо иако ми е чудно. Но дали воопшто има гледачи за вакво нешто? Младиве ние поретко гледаме телевизија, повеќе сме на социјални мрежи, општо на интернет.
а сега велиш повеќе сме на социјални мрежи ,ај првин сам договори се што би сакал да гледаш Тв или да си на интернетАбе те разбирам и тебе но искрено треба да има објавено програма па кој сака ќе гледа кој не сака не мора. Јас би сакал да гледам.
Ете мене ме интересира и на што програма содржини МРТ ги вложила државните пари издвоени од буџетот на државата.
Јас и двете. Мислев општо нема доволно публика за ваков тв канал.малку си конфузен во пишувањето во претходен пост велиш
а сега велиш повеќе сме на социјални мрежи ,ај првин сам договори се што би сакал да гледаш Тв или да си на интернет