МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
vo globala nisto kvalitetno samo muabet so gostin vo studio, 0 kreativnost i kvalitet, da ne zborame za kultura i za pametno neshto obrazovno, dokumentarec, serija dobra, stranska, domashno neshto da se snimi, skoro ja ukinaa sportskata redakcija prvo vo radioto pa posle i vo televizijata, slika na drzavata bash

Замисли си беда ко МРТ и пушташ нови поткасти на телевизија, а ги има милион по социјални мрежи и скоро све од младо старо таму ги гледа.

А во која емисија ваква дебатна беше на МРТВ му се слоши на еден гостин и почина? Мислам дека заедно со Фрчковско беа гости тие двајца...
Е таа емисија ја гледав, ама не се сеќавам баш најдобро сепак бев во основно. Не се сеќавам дали беа двајца гости или само еден, но знам дека го сменија кадарот некаде на страна и го прекинаа сигналот. Само толку памтам.

За забавни емисии (талент шоуа, реалити, квизови, срвајвер) лиценците се гарантирана гледаност за прајмтајм во целиот свет.

Ете и нашиве водители создаваат емисии и никако да им станат лиценца па други да ја купат. Ете ти го Богдан на Алфа (одлична емисија), Иван Мирчевски на Канал 5 (и тоа е одлична емисија), Драгче на Канал 5 (веројанто најдобрата емисија моментално на нашиве телевизии), Здраво Македонијо исто на Канал 5 (најдобрата утринска програма моментално во земјава)... ги има многу, ова се дел.

Драгче на Канал 5 (веројанто најдобрата емисија моментално на нашиве телевизии).

Друже, да не де успале во 49-та па те разбудиле вчера?
Автоматски споено мислење:

Погледни ја онаа србинката што ја даваат на Сител и споредија со Драгче. И те молам кажи ми дека попрво би ја гледал Драгче.

Драгче на Канал 5 (веројанто најдобрата емисија моментално на нашиве телевизии).

Друже, да не де успале во 49-та па те разбудиле вчера?

Погледни ја онаа србинката што ја даваат на Сител и споредија со Драгче. И те молам кажи ми дека попрво би ја гледал Драгче.
Иронија беше.

МРТ 3 во моментов пренесуваат кошарка. Значи сепак ќе има и спорт на МРТ 3.

МРТ 3 во моментов пренесуваат кошарка. Значи сепак ќе има и спорт на МРТ 3.

Нели од 28ми почнуваат со ребрендиран канал. Искористуваат што е суперкупов пред тоа , па пуштиле. А ако продолжат со спортски преноси, не знаат што прават.

Нели од 28ми почнуваат со ребрендиран канал. Искористуваат што е суперкупов пред тоа , па пуштиле. А ако продолжат со спортски преноси, не знаат што прават.
Да од понеделник почнува. Не знам дали воопшто е ребрендирање, дали ќе менуваат дизајн лого и друго или само емисиите ќе бидат нови.

А на МРТ 1 концерт од Игор Џамбазов.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom