Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav stara ekipo @DIABLO666 @dilber @olbih @salac @Sota @tissot75 @international @mugi66 @kenush @torpedoo @bind @d3ns @salezli @boki71
Nekad se ovdje sve znalo, sta god da te zanimalo za iptv neko od vas je vec imao odgovor. To su bila zlatna vremena ovog foruma. Sad udjem ovdje i tisina, nema nikog, i bas mi je zao kad se sjetim kako je nekad bilo...
Znam da smo se svadjali i ni sa kim od vas nisam dobar, ne cujemo se godinama, ali istina je da ste vi bili ti koji su drzali ovaj forum i fali mi ta ekipa, iskreno
eto samo da znate da se nije zaboravilo. Ako sam koga preskocio sorry.
I svima vama s kojima sam imao svadje, izvinite i oprostite od srca. Zivot je prekratak da se nosi ljutnja zbog foruma. Ako sam koga uvrijedio, nije mi bilo drago i zao mi je. Sto se tice slike evo jedan samo pokazatelj sta AI moze...
Мени се замерио ниси.
Што се тиче ИПТВ - престао сам да се бавим тиме. Окренуо сам се андроид боксевима и имам свој јутјуб канал https://www.youtube.com/@androidboxcentar .
Повремено из радозналости уђем овде на форум и на султановиће - чисто да видим шта је интересантно од листи. На србијанфорум где сам некада био изузетно активан идем још ређе. Форум где сам изузетно активан јесте бенчмарк форум и нема никакве везе са ИПТВ. Тј. била је тема коју су админи затворили због превеликог троловања и тровања.
Поздрав!

Pozdrav stara ekipo @DIABLO666 @dilber @olbih @salac @Sota @tissot75 @international @mugi66 @kenush @torpedoo @bind @d3ns @salezli @boki71
Nekad se ovdje sve znalo, sta god da te zanimalo za iptv neko od vas je vec imao odgovor. To su bila zlatna vremena ovog foruma. Sad udjem ovdje i tisina, nema nikog, i bas mi je zao kad se sjetim kako je nekad bilo...
Znam da smo se svadjali i ni sa kim od vas nisam dobar, ne cujemo se godinama, ali istina je da ste vi bili ti koji su drzali ovaj forum i fali mi ta ekipa, iskreno
I svima vama s kojima sam imao svadje, izvinite i oprostite od srca. Zivot je prekratak da se nosi ljutnja zbog foruma. Ako sam koga uvrijedio, nije mi bilo drago i zao mi je. Sto se tice slike evo jedan samo pokazatelj sta AI moze...
Lijepo je to kada čovjek shvati i prizna svoje greške, pa se onda ovako lijepo izvine. Znamo mi koji smo dugo po forumima da je tvoj fitilj bio kratak i da se ponekad i bez veze palio.

Ako ilegalu skidas strimove zastitu sa tim mozda dobis na email prijavu da ce te prijavit institucijama koje ce te kaznjivo gonit.
Ako je web alat onda mozda i prode.

Niko nema isti ukus , nekome je dobra , nekome nije
U glavnom svaka lista nadje svog kupca
To stoji upravo si.
Автоматски споено мислење:

Covijek se lijepo ispricao,svi grijesimo..
On je bogme puno gresio a i vredao.
Ne zelim mu zlo al nikad sa njim nebi suradivao.Karakter il imas il nemas.
Njega ne mozes dobit nakon svih gluposti.
Kad nesto veliko imas i znas sa tim se moras znat nosit i ne upast u napast razjebat javno.
Cak treba razmislit i kome uopste rec.
Ima ljudi koji ne padaju u delirij kad dodu do nesto velikog.

Последно уредено:
To stoji upravo si.

On je bogme puno gresio a i vredao.
Ne zelim mu zlo al nikad sa njim nebi suradivao.Karakter il imas il nemas.
Njega ne mozes dobit nakon svih gluposti.
Kad nesto veliko imas i znas sa tim se moras znat nosit i ne upast u napast razjebat javno.
Cak treba razmislit i kome uopste rec.
Ima ljudi koji ne padaju u delirij kad dodu do nesto velikog.
to ti je ono pljunes pa polizes, ali u slucaju elmu kaka nije tako, on i dalje nema karakter, ali mu nesto treba ili ima nesto za naplatit :) ko vjeruje u onoga gore, mozda taj oprasta, dole se ne oprasta tako nesto.. ali tako je to i u politici recimo, oni vide da je narod ovca i sisaju dokle god mogu, tako i nas elmu i to mu i ne zamjerim, treba uzimat budale i to lopatom..

Losa lista iako se gazda reklamirao ovdje naveliko.Napucano u nju svasta nesto i na kraju .........
nije on nikakav gazda, on je obican prosjak.. :)

Tu si ti cijelo vrijeme al necu ti rusiti snjeska,nije mi ni zao onih novih koje ces asimilirati i ispljunuti kao i do sada.Nice try, go ahead.

Здраво децо, да сподели некој ексју листа во пп, не мора да има филмови и серии, само тв канали, спорт, документарци, такви ствари :) фала

to ti je ono pljunes pa polizes, ali u slucaju elmu kaka nije tako, on i dalje nema karakter, ali mu nesto treba ili ima nesto za naplatit :) ko vjeruje u onoga gore, mozda taj oprasta, dole se ne oprasta tako nesto.. ali tako je to i u politici recimo, oni vide da je narod ovca i sisaju dokle god mogu, tako i nas elmu i to mu i ne zamjerim, treba uzimat budale i to lopatom..

nije on nikakav gazda, on je obican prosjak.. :)
Da ti budem iskren nakad mi zao tih reselera
Udes im unutra a ono 35 korisnika,17 korisnika .Il recimo 85 korisnika i vidis 40 vise ne placa.Ja sam jednom reseleru necu mu ime imenovat neki ga znaju vratio 5 ulaza u panel.Mislim da u svih 5 je bilo oko 170 listi korisnika.Tu ste nedugo bas i spominjali taj server.Ima naravno i po tisuce koji imaju.Cak i preko 20 tisuca al to su rijetki.A ovi sta imaj sitno sta mogu zaradit za kavu i pivu jednu.
Plus strasno im pada promet tocno vidis kad recimo te liste samo izvadene propustis kroz skriptu koliko ih ne produzi.

Da ti budem iskren nakad mi zao tih reselera
Udes im unutra a ono 35 korisnika,17 korisnika .Il recimo 85 korisnika i vidis 40 vise ne placa.Ja sam jednom reseleru necu mu ime imenovat neki ga znaju vratio 5 ulaza u panel.Mislim da u svih 5 je bilo oko 170 listi korisnika.Tu ste nedugo bas i spominjali taj server.Ima naravno i po tisuce koji imaju.Cak i preko 20 tisuca al to su rijetki.A ovi sta imaj sitno sta mogu zaradit za kavu i pivu jednu.
Plus strasno im pada promet tocno vidis kad recimo te liste samo izvadene propustis kroz skriptu koliko ih ne produzi.
Nekome pada a nekome se dize ,
Tako je oduvijek bilo i bice

Back
На врв Bottom