- Член од
- 9 октомври 2012
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 122
Мени се замерио ниси.Pozdrav stara ekipo @DIABLO666 @dilber @olbih @salac @Sota @tissot75 @international @mugi66 @kenush @torpedoo @bind @d3ns @salezli @boki71
Nekad se ovdje sve znalo, sta god da te zanimalo za iptv neko od vas je vec imao odgovor. To su bila zlatna vremena ovog foruma. Sad udjem ovdje i tisina, nema nikog, i bas mi je zao kad se sjetim kako je nekad bilo...
Znam da smo se svadjali i ni sa kim od vas nisam dobar, ne cujemo se godinama, ali istina je da ste vi bili ti koji su drzali ovaj forum i fali mi ta ekipa, iskreno
eto samo da znate da se nije zaboravilo. Ako sam koga preskocio sorry.
I svima vama s kojima sam imao svadje, izvinite i oprostite od srca. Zivot je prekratak da se nosi ljutnja zbog foruma. Ako sam koga uvrijedio, nije mi bilo drago i zao mi je. Sto se tice slike evo jedan samo pokazatelj sta AI moze...
Што се тиче ИПТВ - престао сам да се бавим тиме. Окренуо сам се андроид боксевима и имам свој јутјуб канал https://www.youtube.com/@androidboxcentar .
Повремено из радозналости уђем овде на форум и на султановиће - чисто да видим шта је интересантно од листи. На србијанфорум где сам некада био изузетно активан идем још ређе. Форум где сам изузетно активан јесте бенчмарк форум и нема никакве везе са ИПТВ. Тј. била је тема коју су админи затворили због превеликог троловања и тровања.
Поздрав!

inace bi umjesto za liste pitali za tebe ovdje bar svakog mjeseca