Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne moze se ni jedan panel zastitit 100 % .
DO svakog se dode sad zavisi dal si voljan platit da imas cio panel il ceprkat da ga nades.Cim narucis ulaz za panel dobis za minimalno jedan dan.Sad su ti cijene od 100 evrica pa do nekih 200 to je gornja granicaZnaci tu dobis sve user pas i mac stalker.Sve se danas dobi na taci tamo njih zanima samo lova.A moze se i vise njih za sitnu lovu dobit.Zavisi kako se pogadas
Jeftinije dode ak oni izvuku nego kad dobis user pass od admin panela i reseleri ako ih ima.
Tamo ti sajam otvoren cijelu godinu nema sta nema.
Ima i dabe al 95% je lova.Cim natuknes sta trebas po 20 i vise ti se jave.Al treba pazit ima i tamo teskih lopuza,uplatis i dobis corak figu.Mada vec su oznaceni takvi.
Tamo je praksa kad sklopis posao 2% od sta trazis dobis gratis ako ti se vidi i da smatras ok ides u kupnjuUz sliku doticnog da stvarno ima to.
I ima ono ali a to je ti mozes i dobit adresu ak imas veze a ak nemas znoru i ne prihvete te da udes tamo badava ti zelja i sva lova ovoga svijeta.
Da bi to bilo lako maher bi bio svako hahahaaa.
ti bi mogao u pentagon.. al samo ako mozes platit za ulaz :)

Preporuka za dobar iptv player za fire tv stick
Po mogućnosti da je besplatan ili da ne košta puno.
Ili neku soluciju vpn na lg tv,jer mi blokiraju liste I nerade bez vpn (Italy)

Pozdrav stara ekipo @DIABLO666 @dilber @olbih @salac @Sota @tissot75 @international @mugi66 @kenush @torpedoo @bind @d3ns @salezli @boki71
Nekad se ovdje sve znalo, sta god da te zanimalo za iptv neko od vas je vec imao odgovor. To su bila zlatna vremena ovog foruma. Sad udjem ovdje i tisina, nema nikog, i bas mi je zao kad se sjetim kako je nekad bilo...
Znam da smo se svadjali i ni sa kim od vas nisam dobar, ne cujemo se godinama, ali istina je da ste vi bili ti koji su drzali ovaj forum i fali mi ta ekipa, iskreno
eto samo da znate da se nije zaboravilo. Ako sam koga preskocio sorry.
I svima vama s kojima sam imao svadje, izvinite i oprostite od srca. Zivot je prekratak da se nosi ljutnja zbog foruma. Ako sam koga uvrijedio, nije mi bilo drago i zao mi je. Sto se tice slike evo jedan samo pokazatelj sta AI moze...

Attachments

• 1790112362247.png
    1790112362247.png
    89,3 KB · Прегледи: 116
Последно уредено:
Pozdrav stara ekipo @DIABLO666 @dilber @olbih @salac @Sota @tissot75 @international @mugi66 @kenush @torpedoo @bind @d3ns @salezli @boki71
Nekad se ovdje sve znalo, sta god da te zanimalo za iptv neko od vas je vec imao odgovor. To su bila zlatna vremena ovog foruma. Sad udjem ovdje i tisina, nema nikog, i bas mi je zao kad se sjetim kako je nekad bilo...
Znam da smo se svadjali i ni sa kim od vas nisam dobar, ne cujemo se godinama, ali istina je da ste vi bili ti koji su drzali ovaj forum i fali mi ta ekipa, iskreno
eto samo da znate da se nije zaboravilo. Ako sam koga preskocio sorry.
I svima vama s kojima sam imao svadje, izvinite i oprostite od srca. Zivot je prekratak da se nosi ljutnja zbog foruma. Ako sam koga uvrijedio, nije mi bilo drago i zao mi je. Sto se tice slike evo jedan samo pokazatelj sta AI moze...
mislim da nikome ne falis osim onima slicnim tebi :) inace bi umjesto za liste pitali za tebe ovdje bar svakog mjeseca :)
Автоматски споено мислење:

mislim da nikome ne falis osim onima slicnim tebi :) inace bi umjesto za liste pitali za tebe ovdje bar svakog mjeseca, a ako neko i pita, oprosteno im je sto su ti lizali dupe.. nek to rade i u buduce ako ti zatreba

moze li mi neko reci, u kojoj listi ima ovaj kanal

Attachments

• Screenshot (2).png
    Screenshot (2).png
    403,9 KB · Прегледи: 56
Back
На врв Bottom